След като Narod.bg разкри, че съветникът в МВР Петър Ралев

...
След като Narod.bg разкри, че съветникът в МВР Петър Ралев
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Червеният Благовест Кирилов посяга към поръчка за 250 млн. в МВР, къде е Иван Демерджиев?

След като Narod.bg разкри, че съветникът в Министерство на вътрешните работи Петър Ралев Бакърджиев има влезнала в действие присъда за машинация, като е наказан на две инстанции – в Бургаския областен съд и в Бургаския областен съд – номерата на делата са надлежно 446/1998 (752/26.08.1998) и 374/1999 (49/17.02.2000), изскочи нова нечистотия във Вътрешното министерство.

Според наш почитан източник Петър Бакарджиев и неговият колега-съветник – някогашният червен народен представител и зам.-министър на електронното ръководство Благовест Кирилов, се пробват да се докопат до социална поръчка в Министерство на вътрешните работи за 250 млн. лв..

Именно по тази причина е забавна тематиката за съветниците на вицепремиера Иван Демерджиев – огромната въпросителна е по какъв начин те са подбрани, тъй като както Бакърджиев, по този начин и Благовест Кирилов, които не съумя да направи ИТ схемите си там, бързо бе подслонен в Министерство на вътрешните работи от Иван Демерджиев.

Високият витален стандарт, които показват двамата, е много стеснителен и Сметната палата би трябвало да прояви интерес, счита източникът на Narod.bg. Без правно съображение двамата постоянно участват на срещи в Министерство на вътрешните работи в профилирани дирекции и изискват информация за публични поръчки със стабилен бюджет?! Доста любопитно е по какъв начин хора без право на достъп до постройката и до информация биват позволени и до двете без никакви спънки?

Дали тези съветници имат различен интерес от тази информация, дали я употребяват за продобиване на поръчки от избрани компании или от компании на самите съветници и следва ли тя да им бъде предоставяна от чиновниците на Министерство на вътрешните работи?

Реклама

Особен интерес Благовест Кирилов и Петър Бакърджиев демонстрират към контракта за българските персонални документи, която поръчка е за към 250 млн. лв..

Безспорно апетитна поръчка, по тази причина сътрудниците на Иван Демерджиев са озверели и бързат да вземат своя къс. Без терзания дирижират и обществените представяния по плана. Друг значим въпрос е дали през свои компании двамата съветници не източват ресурса на Министерство на вътрешните работи с публични поръчки и планове, като да вземем за пример през компания „ Инфинитус “ ЕООД?!

Виси без отговор и различен проблем – къде е професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, както и политическото в лицето на заместник-министрите Ганчев, Катинов и Николов в тази обстановка?! Защо разрешават сходни неща да се случват в Министерство на вътрешните работи, по този начин им е подредено от Демерджиев или просто и те си гледат техните далавери с назначения в системата да вървят, както и да задоволят настървения си вкус към публичните поръчки в „ Гранична полиция “

Дали това не е следващото ОПГ в границите на Министерство на вътрешните работи? С комисионните Благовест Кирилов ще може да отскоча до Малдивите на меден месец. А кой ще носи отговорност, пита източникът на Narod.bg.

Сега въпросът е има ли страна, кой ще потърси сметка за схемите и грабежите, къде е Румен Радев и за какво разрешава всичко това да се случва или президентът просто няма визия за безобразията в екипа на Иван Демерджиев, приключи информаторът на Narod.bg.

Очаквайте още разкрития за схемите в Министерство на вътрешните работи единствено в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР