След като международното право беше унищожено още през 1999-та година

...
След като международното право беше унищожено още през 1999-та година
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Руската инвазия няма да спре, защитават сънародниците си

След като интернационалното право беше унищожено още през 1999-та година явно такива неща ще не престават да се случват, а не трябва. Това съобщи в изключителното студио на NOVA водачът на партия “Възраждане” Костадин Костадинов.

“Става въпрос за нещо, което сме виждали към този момент. Това е нещо, което се случва в света от 1999-та година насам, когато сходни фрагменти гледахме с нахлуването на Американските въздушни войски в Югославия. Тогава даже имаше бомбардирани обекти в България погрешка”, разясни Костадинов.

Лидерът на “Възраждане” изясни, че те не са приели Декларацията по отношение на военната интервенция на Русия против Украйна, тъй като “в тази декларация се приказва за непознати национални ползи, а не за българските”.

Костадинов съобщи, че всяка военна интервенция би трябвало да бъде наказана, само че жертвите не би трябвало се разделят.

“Ние от “Възраждане” не разделяме жертвите. Скърбим както за едно починало украинско дете, по този начин и за едно съветско. Цинично е да разделяме жертвите”, съобщи Костадинов. “Когато американците бомбардираха Югославия ние го приветствахме, приествахме го и когато бомбардираха Сирия и избиваха почтени дами и деца. Сега ракурсът е извърнат на 180 градуса. Кой взема решение кои са положителните и кои неприятните в тази обстановка с Украйна”, попита Костадинов.

По думите на водача на “Възраждане” съветската инвазия няма да спре, " тъй като Русия пази сънародниците си”.

“Не бива да позволяваме да бъде накърнено правото, живота и сигурността на България в Украйна, както и българският народен интерес посредством налагане на наказания, които ще доведат до големи вреди и загуби за България”, добави още Костадинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР