След като и да посвети повече време на писането, представител

...
След като и да посвети повече време на писането, представител
Коментари Харесай

Ще се пенсионира ли наистина Уди Алън?

След като и да посвети повече време на писането, представител на режисьора разгласява следното изказване:

„ Уди Алън в никакъв случай не е казвал, че се пенсионира, не е казвал, че написа нов разказ. Той сподели, че обмисля да не прави филми, защото правенето на филми, които отиват напряко или доста бързо в стрийминг платформи, не е толкоз прелестно за него, защото той е огромен фен на киното. В момента той няма желание да се пенсионира и е доста разчувствуван да бъде в Париж на фотосите на новия си филм, който ще бъде 50-ият. ”

Първоначално самият режисьор по време на фотосите на новия си филм съобщи за испанския вестник La Vanguardia, че има намерение да се отдръпна от правенето на филми и да посвети повече време на писане през годините на залеза си.

 
               

50-ят по ред филм на Уди Алън - -  ще се снима напълно в Париж и ще бъде на френски език. Режисьорът  го описва като сходен на Match Point, защото ще бъде „ трогателен, трагичен и също доста злокобен ”. Той снима по-често в Европа, защото поддръжката му в Съединени американски щати понижа след обвиняванията против него, отправени от някогашната му брачна половинка Миа Фароу и осиновената им щерка.

През 2020 година той откри филмовия фестивал в Сан Себастиан с „ Фестивалът на Рифкин “, сниман в и към град Сан Себастиан. Връзката му с фестивала в столицата на баската провинция датира от 2004 година, когато той направи премиерата на „ Мелинда и Мелинда “ и през 2008 година с премиерата на „ Вики, Кристина, Барселона “.

Любопитно е, че на конференцията, отбелязваща началото на продукцията на кино лентата " Фестивалът на Рифкин " с присъединяване на Елена Аная, Луис Гарел и Джина Гершон, той разгласи, че „ в никакъв случай не е мислил да се пенсионира “. Филмът беше подсилен от испанския медиен колос Mediapro, който поддържа и два от сполучливите филми на Алън -  „ Вики Кристина Барселона “, който донесе първия  " Оскар " на Пенелопе Крус, както и „ Полунощ в Париж “.

Amazon Studios отсрочи предходния му филм „ Дъждовен ден в Ню Йорк “, откакто упрекна Уди Алън, че саботира бъдещето на кино лентата посредством мненията си по отношение на обвиняванията в корист на щерка му Дилън Фароу. Той ги съди за 68 милиона $ за нарушаване на контракта. По-късно разногласието беше организиран отвън съда.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР