След избор на местоположение, Windscribe автоматично създава криптирана връзка(екранна снимка:

...
След избор на местоположение, Windscribe автоматично създава криптирана връзка(екранна снимка:
Коментари Харесай

Windscribe – лека програма за анонимно сърфиране в уеб


След избор на местонахождение, Windscribe автоматизирано основава криптирана връзка
(екранна фотография: Windscribe)

Все повече консуматори на интернет се изкушават от опцията да сърфират в мрежата анонимно, с нараснала сигурност, с цел да избегнат следене на своята интензивност и посещаваните уеб страници. Има най-различни принадлежности и услуги за тази цел, а тук ви представяме една олекотена и практична стратегия.

Приложението е дребен по размер програмен продукт, който ще ви разреши несъмнено и анонимно да сърфирате в интернет, като в същото време с него можете да блокирате уеб маяци и рекламни тракери посредством криптиран тунел от вашия компютър до специфичните сървъри.

Включва VPN клиент

Приложението има пресен и съвременен интерфейс, който е добре структуриран и подсъзнателен, с цел да ви улесни оптимално, даже в случай че нямате опит в потреблението на VPN принадлежности (частна виртуална мрежа).

Що се отнася до функционалността, можете да изберете местонахождение и приложението автоматизирано основава криптирана връзка, с помощта на която ще сърфирате тайно в мрежата.

Вградена защитна стена

Приложението включва и функционалност на защитна стена (firewall), с която можете да деактивирате всички настоящи връзки, които не са открити посредством VPN клиента. С други думи, Windscribe ви дава спомагателен пласт отбрана, който предотвратява откриване на вашия същински IP адрес, в случай че главната ви връзка пропадне.

Функцията на защитна стена може да бъде потребна при условия, когато би трябвало да рестартирате компютъра си или вашата Wi-Fi връзка ненадейно прекъсне, да вземем за пример.

Windscribe ще ви разреши несъмнено и анонимно да сърфирате в интернет
(екранна фотография: Windscribe)

Три режима на връзка

Windscribe предлага три режима на свързване, които включват разнообразни портове и могат да бъдат потребни в разнообразни обстановки. Въпреки че е малко евентуално да се наложи да употребявате нещо друго с изключение на режима по дифолт, може да има моменти, когато избрани портове са блокирани или пък интернет доставчикът прави задълбочена инспекция на мрежата.

В последната обстановка можете просто да превключите към протокола TCP Backup, само че в случай че това решение не ви разрешава да установите връзка, можете да изберете режим Stealth.

Браузърни разширения

В случай, че би трябвало да се свържете с второстепенно местонахождение или да създадете сигурни връзки, можете да обмислите потребление на разширения на браузъра с сходна функционалност. Все отново би трябвало да имате поради, че опитът за определяне на връзки от две места по едно и също време може да забави скоростта на вашия интернет.

В умозаключение

Windscribe е банален и комфортен инструмент, който ще ви помогне да сърфирате в мрежата анонимно. Като цяло, в случай че желаете да получите достъп до лимитирано наличие за вашия географски район, да блокирате следенето и да се уверите, че запазвате онлайн активността си неприкосновена, Windscribe ще ви е от изгода.

Програмата се предлага и като уголемение за браузъриe Chrome, Mozilla Firefox и Opera. Достъпна е както гратис, по този начин и в платени версии, които оферират разширени благоприятни условия.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР