След десетилетия продажби, чрез които научи какво купуват хората и

...
След десетилетия продажби, чрез които научи какво купуват хората и
Коментари Харесай

Amazon продава свои собствени стоки - от бельо до инструменти

След десетилетия продажби, посредством които научи какво купуват хората и по кое време го вършат, Amazon стартира да продава свои лични артикули.

От зарядни за смарт телефони до хавлии предлага марката AmazonBasics, написа електронното издание Quartz. Amazon избира артикул, който се продава добре и стартира да работи с производители – тактичност, която към този момент тревожи търговците. Фирмата продава необятен набор от движимости, употребявайки марки, които не съществуват отвън онлайн магазина ѝ и не оповестява ясно, че продуктите са създадени от нея.

Компанията е подала или към този момент има задоволени молби за регистрация на над 800 търговски марки, написа Quartz. Медията е разкрила 19, които са благосъстоятелност на Amazon и имат страници в онлайн магазина. Сред тях са марки на долни дрехи, козметика, принадлежности, обувки и облекла, храни и мебели. Само една от 19-те оповестява, че е артикул на Amazon, останалите наподобяват като всеки различен артикул.

Марк ДиМасимо, изпълнителен шеф на рекламната организация DiMassimo Goldstein, разяснява, че има логичност в метода на Amazon да продава свои артикули, само че с друго име. " Как си представяте някой да каже " О, Боже, лубрикантът на Amazon е толкоз секси "? Има граница, до която може да се простре марката Amazon, и е мъдро тази граница да не се пресича ".

Това е следващата стъпка в растежа на интернет колоса. Компанията купува повече самолети, с цел да доставя артикули, разгласи, че наема 50 000 нови служащи, работи по изцяло автоматизирани доставки и по основаването на офлайн магазини.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР