До края на май ще се предлага с 29% намаление,

...
До края на май ще се предлага с 29% намаление,
Коментари Харесай

29% отстъпка за Samsung Galaxy A35 5G 128GB в онлайн магазина на Yettel

До края на май ще се предлага с 29% понижение, в случай че бъде закупен онлайн от Yettel в композиция с мобилен проект. Смартфонът е част от пакета услуги „ " и идва с 3 години гаранция вместо общоприетите две.

Samsung Galaxy A35 5G предлага по едно и също време обикновен и впечатляващ дизайн, който включва линейно ситуирани камери, грациозен стъклен тил и плоска странична рамка, която способства за грациозния му контур. За младежкия и съвременен дизайн на устройството способстват и четирите свежи цвята, в които се предлага - леденосиньо, морскосиньо, люляковолилаво и лимоновожълто.

Смартфонът разполага с тройна камера, включваща 50MP главен датчик, 8MP ултраширокоъгълна камера и 5MP макро датчик, а селфи камерата е 13MP. Устройството предлага впечатляващи фотографски благоприятни условия за цената си, които включват оптична стабилизация на изображението (OIS) и цифрова стабилизация на видеото (VDIS), посредством които обезпечава ясни фотоси и видеоклипове даже, когато се снима в придвижване.

Потребителите могат да се насладят на отлична картина с яркия 6,6-инчов Super AMOLED Infinity-O екран с FHD+ резолюция (1080x2340) и 120Hz периодичност на освежаване. Дисплеят употребява функционалността Vision Booster, която обезпечава съвършено качество без значение от околната среда.

През тази година Samsung вкара за първи път в серията Galaxy A една от най-иновативните функционалности за сигурност на марката - Knox Vault. Този хардуерно основан механизъм за сигурност предлага цялостна отбрана против хардуерни и софтуерни офанзиви, като основава предпазена среда за осъществяване. Samsung Knox Vault също по този начин обезпечава криптиране на персоналните данни на потребителите, като ги пази от неоторизиран достъп при положение на загуба или кражба на устройството.

Смартфонът ще получи четири актуализации на операционната система Android и потребителския интерфейс One UI, както и пет години актуализации на сигурността.

Samsung Galaxy A35 5G е разполагаем с 29% или 120 лв. отстъпка на цената, в случай че бъде закупен онлайн в брой или на лизинг с мобилните проекти на Yettel до 30 май. Цените му стартират от 289,99 лв. в брой и 14,59 лв. на месец за интервал от две години с Total Unlimited 64.99.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР