С наближаването на лятото и удължаването на дните, няма по-добър

...
С наближаването на лятото и удължаването на дните, няма по-добър
Коментари Харесай

Усъвършенствайте уменията си интеграцията на MasterClass и Udemy на LG Smart телевизорите

С наближаването на лятото и удължаването на дните, няма по-добър миг да се впуснете в нови прекарвания и да разширите хоризонтите си. Собствениците на LG Smart тв приемници имат същински шанс този сезон, с помощта на лесния достъп до влиятелните платформи за образование MasterClass1 и Udemy1 непосредствено на своите екрани. Независимо дали желаят да се учат от световноизвестни специалисти или да развиват нови умения, потребителите могат да се възползват от тези платформи и неповторимата опция да оползотворят лятото си - всичко това от комфорта на дома.

MasterClass е водеща стрийминг платформа, която предлага курсове, водени както от водачи в промишлеността, по този начин и от звезди. Представете си, че научавате кулинарни техники от Гордън Рамзи, тайните на киното от Мартин Скорсезе или препоръки за писане от Маргарет Атууд. С приложението MasterClass, налично на LG Smart TV с webOS 4.0 (модели от 2018 г.) до най-новите модели от 2024 година, можете елементарно да получите достъп до тези и доста други курсове.

Защо да не употребявате лятото, с цел да превърнете кухнята си в гурме парадайс с уроци от най-хубавите готвачи? Или може би постоянно сте мечтали да напишете разказ - в този момент можете да започнете с ентусиазъм и препоръки от наградени създатели. MasterClass дава опция на потребителите да се учат непосредствено от най-хубавите, трансформирайки тв приемника им в портал към личностно развиване и креативност. Лятото типично е време с повече независимост и опция за разнообразни интензивности и прибавянето на една потребна активност сигурно ще донесе доста позитиви.

Udemy добавя това предложение, предлагайки необятна гама от курсове по разнородни тематики. От професионално развиване и технологии до личностен напредък и занимания, Udemy има по нещо за всеки. Независимо дали желаете да научите програмиране, да изследвате цифровия маркетинг или да научите нов език, обширната библиотека от курсове на Udemy подсигурява, че постоянно има нещо ново за разкриване.

Представете си да прекарате лятото, овладявайки нов език за програмиране, подобрявайки бизнес уменията си или даже започвайки нов фитнес режим с експертни насоки. С Udemy на вашия LG Smart TV тези образователни прекарвания са единствено на няколко клика разстояние, което прави по-лесно от всеки път да преследвате пристрастеностите и ползите си.

Нещо повече, за учениците, лятната почивка постоянно може да докара до отвикване в ученето. Въпреки това, с MasterClass и Udemy, налични на LG Smart TV, учениците могат да употребяват това време продуктивно. Те могат да наваксат по образователни предмети, да изследват нови области на интерес или да развият умения, които ще им дадат конкурентно преимущество в бъдеще. От курсове по просвета и технологии до креативен изкуства и обществено говорене, тези платформи оферират скъпи запаси, които могат да задържат учениците ангажирани и готови за идната образователна година.

Достъпът до MasterClass и Udemy на LG Smart тв приемниците е елементарен и подсъзнателен. И двете приложения са налични в LG Content Store и могат да се изтеглят непосредствено на тв приемника. Приложението MasterClass даже може да се задейства посредством гласова команда, което подсигурява, че потребителят може да стартира образователното си странствуване без изпитание. Освен това, тези приложения са видни на Life`s Good Hub, което прави елементарно откриването на нови курсове и следенето на най-новото наличие.

Вместо да оставяте летните дни да минават незабелязано, възползвайте се от невероятните образователни благоприятни условия, предоставени от MasterClass и Udemy на LG Smart тв приемниците. Тези платформи оферират неповторима композиция от улеснение и качество, позволявайки на потребителите да се учат от най-хубавите специалисти, предоставяйки достъп до необятна гама от курсове, без да напущат дома си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР