След дебюта на шампионите на Италия срещу Видекс (Гротадзолина) преди

...
След дебюта на шампионите на Италия срещу Видекс (Гротадзолина) преди
Коментари Харесай

Спортният директор на Лубе Бепе Кормио: Поздравявам Левски!

След дебюта на първенците на Италия против Видекс (Гротадзолина) преди сезона и след 3 седмици натоварвания в залата за тежести, генералният шеф Бепе Кормио обясни обстановката към Кучине Лубе (Чивитанова) и приказва намерено за първи път за договорката с българския клуб Левски София, който има 18 трофеи в дългата си история. Идея, създадена с Владимир Николов и Давид Давидов, президенти на клуб Левски София, и с техния главен сътрудник Атанас Гаров, по време на визитата на мениджъра на “червено-белите ” в София.

В допълнение към взаимното възстановяване на младежките браншове съглашението се основава на шерване на работни способи за обмяна на опит, както и на членове на тимовете. Бепе Кормио:
 Симеон Николов взе присъединяване в контрола на италианския първенец Кучине Лубе Чивитанова Симеон Николов взе присъединяване в контрола на италианския първенец Кучине Лубе Чивитанова
„ С Видекс беше приятна подготовка. Още сме първоначално и отсъствията на играчи не ни разрешават да покрием всеки пост. В четвъртък Марлон Янт Ерера не можеше да скочи, Габриел Гарсия игра посрещач, редувайки се с Иван Зайцев поста. Енрико Диамантини не беше на върха и беше с младежите на Академията. Хубавото е, че се вижда дух и огромно предпочитание за напредък. В идващите инспекции ще вървим по-добре 4 ”, съобщи спортният шеф на Лубе.

“Както видяха феновете, на аварийна пейка имаше двама български гении, а точно Алекс Къндев, роден през 2005 година, и Симеон Николов, роден през 2006 година, по-малък брат на нашия нападател Алекс. Техният стаж в Чивитанова е нещо като призово пътешестване, мечтано от Левски София и е резултат на съглашение, което следва да официализираме с българския клуб. Преди дни бях в София и с топ мениджмънта на родната компания изготвихме протокол да растем дружно. Обикновено в Италия считаме, че имаме изключителни права върху естетиката на волейбола и че сме най-хубавите в организацията, само че Левски построи доста съвременна спортна зала. Така може да се разчита на непрекъснати смени от обяд до късна вечер, със стотици момчета и девойки, които да се редуват. Стимулиращо преживяване. Отидох освен, с цел да върша ангажименти, само че повече да се изучавам. Освен всичко друго те се хвалят с нашия съотечественик Андреа Буратини като треньор, който е дал качество. На равнище треньори и скаути Италия е тази, която има предимство. Българското предприемачество, приложено във волейбола, въпреки това, е зашеметяваща страна, която би трябвало да ни въодушеви. Поздравявам Левски ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР