След Бизнес парк София и Резиденшъл парк София новият Резиденшъл

...
След Бизнес парк София и Резиденшъл парк София новият Резиденшъл
Коментари Харесай

"Резиденшъл парк Лозен" - трети проект на групата "Линднер" у нас

След " Бизнес парк София " и " Резиденшъл парк София " новият " Резиденшъл парк Лозен " на " Линднер " ще бъде жилищен комплекс, намиращ се покрай с. Лозен, единствено на 12 минути от София, и състоящ се от стотици еднофамилни, двуфамилни и редови къщи, както и паркова среда. Проектите на групата " Линднер " се отличават с цялостна идея и деликатно обсъждане и обмисляне на всеки подробност, поставяйки акцент върху условията, комфорта и качеството на живот на клиента. В този подтекст вложителят планува построяването и на социална зона с учебно заведение, детска градина, състезателен център, детски площадки, заведения за хранене, магазин, търговски и публични площи.

Преглед на оригинала

Професионалните услуги по ръководство и поддръжка ще обезпечават спомагателна сигурност и улеснение, гарантирайки качествена и добре поддържана среда на живот и повече свободно време за жителите на комплекса. Концепцията на плана включва повсеместен пакет от услуги по ръководство и поддръжка, включващи 24-часов надзор на достъпа и видеонаблюдение, озеленяване и поливна система, разчистване и снегопочистване, гаранционен мениджмънт и 24-часова гореща линия. Водещо при избора на строителни материали, технологии и систематични решения са качеството, високата енергийна успеваемост на жилищата, наложеният и потвърден опит на всички производители и снабдители.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Фаза 1, с която планът започва, се състои от 136 жилищни единици и съставлява инвестиция на стойност към 80 милиона лв.. На 25 юни 2019 година бе положена първата копка на " Резиденшъл парк Лозен ", като измежду формалните посетители на събитието бяха вицепремиерът Томислав Дончев, Хелмут Ланг, изпълнителен шеф на " Линднер груп " АГ, Вероника Линднер - ръководител на Надзорния съвет на " Линднер груп " АГ, съучастник и член на семейството, и други

Комплексът реализира фантазията на градския човек за дом, даряващ успокоение и уют, качество на живот и непосредственост до природата единствено на крачка от града. 90% от жилищните единици във Фаза 1 към този момент са контрактувани, което приказва за високата задоволеност и мощно доверие от страна на клиента. Фаза 1, индикатори:
· Брутна РЗП от към 38 000 кв.м
· 136 жилищни единици (къщи) с РЗП сред 166 кв.м и 503 кв.м и надлежно от 3 до 6 спални
· Само към 19% от парцела ще бъдат заети от постройките. Останалите площи - над 50 000 кв.м единствено за Фаза 1, ще бъдат заети от озеленена паркова среда, зони за спорт и рекреация, както и вътрешни улици
· Средно по над 2 паркоместа към всяка жилищна единица
· Пълно външно и вътрешно инфраструктурно застраховане
· Въвеждане в употреба - 2022 година

Предстои старт на Фаза 2 на плана, а в крайния си тип комплексът ще бъде ситуиран на над 240 000 кв.м повърхност.

До момента компанията " Линднер " е вложила в България повече от половин милиард лв., което я прави един от най-големите вложители в страната. При приключването на плана общата инвестиция в " Резиденшъл парк Лозен " ще възлезе на над 300 млн. лв..
Реализирането на сполучливи и новаторски планове като " Бизнес парк София " и " Резиденшъл парк София " трансфораха името " Линднер " в синоним на смели упоритости и качествено осъществяване, пионерско мислене и задоволеност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР