ПИТСБЪРГ (АП) — Коуди Белинджър отбеляза четири попадения, включително седмия

...
ПИТСБЪРГ (АП) — Коуди Белинджър отбеляза четири попадения, включително седмия
Коментари Харесай

Коуди Белинджър постигна четири попадения, включително хоумър, докато Къбс надминаваха Пиратите със 7-2

ПИТСБЪРГ (АП) — Коуди Белинджър означи четири попадения, в това число седмия си хоумрън за сезона и Чикаго Къбс надмина Pittsburgh Pirates със 7-2 в петък вечерта.

Bellinger обърна бърза топка от 100 mph от Jared Jones (2-4) в първия ининг и я прати в местата в дясното поле за Cubs. По-късно той добави две двойки и индивидуален RBI и реализира.538 (7 за 13), откогато се завърна след фрактури на ребрата.

Иън Хап и Крис Морел имаха по две попадения за Къбс, които завоюваха четири от шест. Хап, роден в Питсбърг, продължи да изтезава родния си тим. Неговото вътрешно попадение в четвъртия удължи серията му въз основата против Пиратите до 60 мача, връх в огромната лига от един състезател против един конкурент. По-късно той добави дубъл на RBI и в този момент реализира 0,322 в 96 мача в кариерата си против Питсбърг.

Ник Мадригал добави два ръна сингъл за Къбс по време на 4 ръна седми, който го отвори. Бен Браун (1-1) направи 3 2/3 нулеви ининга в помощ на титуляра Хавиер Асад, с цел да вземе първата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР