Слави Трифонов се появи във видеобръщение във Фейсбук. Целта на

...
Слави Трифонов се появи във видеобръщение във Фейсбук. Целта на
Коментари Харесай

Трифонов сипе закани към Христо Иванов


Слави Трифонов се появи във видеобръщение във Facebook. Целта на изявлението му е да хвърли цялата отговорност за това дали ще има държавно управление или не върху съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов.

От няколко дни „ ИТН “ повтарят, че те сами ще излъчат кабинет, че никой няма да им се бърка, че няма да го разискват с никого, само че в случай че не бъде подсилен в зала, виновността ще е на останалите партии.

Видеото на Слави Трифонов е главно ориентирано към Христо Иванов. Който пък преди няколко часа разяснява пред БНР, че към водача на Има Такъв Народ се оформя нещо като „ черна каса “ – т.е. център на властта, който стои отвън институциите, само че взима еднолични решения.

Мисля, че Христо Иванов си поставя по-голяма роля, в сравнение с има в действителност. Той има тъкмо толкоз, колкото му е определил суверенът – да бъде четвърта политическа мощ. Не му е отредил да бъде първа и да взема решение кой какъв ще бъде. Ако желае, да поддържа, в случай че не желае, да не. След това ще се случи, каквото ще се случи, споделя Трифонов. Той предизвести, че всеки един ще носи политическата си отговорност.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР