Слави Трифонов предприема много . Това мнение изрази пред БНР

...
Слави Трифонов предприема много . Това мнение изрази пред БНР
Коментари Харесай

Камен Алипиев: Агонията на ГЕРБ продължава, крайно време е Томислав Дончев да оглави партията

Слави Трифонов подхваща доста . Това мнение изрази пред БНР спортният публицист Камен Алипиев – Кедъра.
Фигурата на премиер-министъра не е най-подходящата сега. Много желаех да видя хората от служебния кабинет – Асен Василев, Кирил Петков и Атанас Пеканов “, разяснява Алипиев, който е черноглед, че по този начин оферти от Слави Трифонов състав на държавно управление ще мине в пленарната зала без да е имало предварителни диалози.

Странно е, че в целите, посочени от Трифонов, не стана дума за бъдещето на медиите в България, тъй като мейнстрийм медиите у нас тотално са изгубили образа си на справедливи медии , изключително малките екрани, съобщи Камен Алипиев.

„ Много ми е забавно за какво не се приказва толкоз доста и за фамозната правосъдна промяна, която е в основата на всички други промени. “

„ Тази шуро-баджанашка тайфа, която ни управляваше досега и която е почтена за всичките най-хубави писания на Алеко Константинов, ще продължи да ни се присмива зад ъгъла “, счита Алипиев.

Агонията на ГЕРБ продължава. Този клуб по ползи ще стартира да се разпада единствено когато продължи да бъде нападнат правосъдно и да бъдат разривани още по-дълбоко всички далавери, които те направиха в миналия интервал. Ако това продължи, те ще продължат да се разцепват. Досега са единни, знаково е това, че не участва Бойко Борисов на снощната им конференция, те изпратиха четирите си „ остриета “ с най-високо IQ и опция да приказват с повече от 6-7 сложно-съставни фрази – госпожа Сачева, двама ренегати в лицето на Тома Биков и Даниел Митов, и Томислав Дончев, който съгласно мен е извънредно време да оглави тази партия. Бойко Борисов си отпътува. “

Живеем в спектакъл на парадокса , акцентира журналистът.

Камен Алипиев предвижда, че  вървим към избори „ 2 в 1 “  – президентски и нови парламентарни.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР