Слави извади Антоанета Стефанова, за да измие срама. Ако за

...
Слави извади Антоанета Стефанова, за да измие срама. Ако за
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Само ДПС печели в 45-ия парламент

Слави извади Антоанета Стефанова, с цел да измие срама. Ако за Българска социалистическа партия и ГЕРБ имат вреди от изборите, то за трите протестни партии има вреди от дребното прекарано време в Народното събрание. Само Движение за права и свободи излизат от това Народно събрание без вреди, а и ще са печеливши, в случай че открият още повече секции отвън България. Това съобщи пред Българска национална телевизия политологът проф. Румяна Коларова.

" За ГЕРБ и Движение за права и свободи е значимо да запазят тези си проценти, както и малко да усилят резултата си. Слави желае втори мач. Сега той отхвърли да прави ръководство с 51 души, като за решенията трябваше да търси Нинова и Доган ", разяснява социологът Андрей Райчев.

" Малко време ще отнеме на хората да схванат какви глупости се изговориха в Народно събрание. Слави Трифонов съобщи, че ще ръководи, единствено в случай че не зависи от някого ", сподели проф. Коларова.

" И да има избори през юли, би трябвало да се знае, че никой няма да има лукса на болшинство. Какво би трябвало да се случи? Да закриваме страната ли? ", попита Райчев.

" Ясно е, че Радев ще желае да забави малко мандатите, от което към този момент носи вреди ", разяснява политологът.

" Третият мандат ще отиде при Българска социалистическа партия. Радев разчита не техните гласове и ще бъде засегнатост, в случай че не даде мандата на тях. Ако Нинова сформира държавното управление, ще поучи своето оскърбление ", приключи Андрей Райчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР