Слабоизвестната китайска компания Shandong Qilu Fengde представи копие на хиперколата

...
Слабоизвестната китайска компания Shandong Qilu Fengde представи копие на хиперколата
Коментари Харесай

Китайци направиха Bugatti за тези, които нямат шофьорски книжки

Слабоизвестната китайска компания Shandong Qilu Fengde показа копие на хиперколата Bugatti Chiron, което се продава за смехотворните 5000 $. За съпоставяне, истинският модел с всички екстри, налози и такси в Китай би коствал към 9 млн. $.
Разбира се, че френската хиперкола и китайският клонинг нямат нищо общо като се изключи детайлите от дизайна. Азиатското копие е доста по-малко на размери, а също така съставлява електрически автомобил, освен това от най-ниската категория LSEV. Така за неговото ръководство не е нужна даже шофьорска брошура.


Машината е оборудвана с електрически мотор с мощ 3,35 к.с. и общоприет батерия. Обявения от производителя преход с една зареждане е 150 км. Пълненето на акумулатора от общоприетата електропреносна мрежа лишава 10 часа, а оптималната скорост е 50 км/ч.
Всъщност тези 50 км/ч са общоприетоо ограничаване за всички електречески коли от категория LSEV. Създателите на тази машина прецизират, че въпреки всичко тяхното Bugatti може да развие даже 65 км/ч.


Въпреки ниската си цена, колата е получила състезателен волан, дигитален приборен панел и мултимедийна система със 7-инчов тъч-скрийн. Ако се реалокират седалките напред, в задната част се образува пространство, в което може да се поберат две дребни деца или домашни животни.
Shandong Qilu Fengde Р8 не е единственият модел на китайската компания. В нейната гама влизат и копия на Lamborghini Aventador и Audi R8 с сходни характерности и на същата цена.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР