Скопие. Министър-председателят на Република Северна Македония Зоран Заев и председателят

...
Скопие. Министър-председателят на Република Северна Македония Зоран Заев и председателят
Коментари Харесай

От срещата Заев - Гаши: Постигната е принципна договореност относно програмните аспекти на възможното сътрудничество

Скопие. Министър-председателят на Република Северна Македония Зоран Заев и ръководителят на политическа партия „ Алтернатива “ Африм Гаши с екипите си организираха работна среща в Клуба на депутатите в Скопие, осведоми македонският ефирен “Канал 5 “

На срещата беше реализирано кардинално съглашение по отношение на програмната част на възможното бъдещо съдействие, изразено посредством политическото и изпълнително присъединяване на „ Алтернатива “ в държавното управление.

Събеседниците са единомислещи, че промяната и европейският курс, за които са решени жителите и страната, би трябвало да продължи и че в тези моменти най-важна е стабилността на държавните институции, които служат на жителите. Това ще обезпечи най-хубавите решения на най-големите сегашни провокации като пандемията и световната енергийна рецесия.

Започнаха диалози за вдишване и шерване на отговорности в полза на жителите и страната, продан на отзиви за възможни кадрови решения за възможни отговорности и отговорности, т.е. съответните длъжности, министри, заместник-министри и други длъжностни лица в централната власт.

През идващите дни ще продължат консултациите в партиите, последвани от нова работна среща сред премиера Заев и ръководителя на " Алтернатива " Гаши с техните екипи, се споделя в известие на държавното управление.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР