Скъпи Близнаци, през септември вашето чувство за хумор, креативност, образование

...
Скъпи Близнаци, през септември вашето чувство за хумор, креативност, образование
Коментари Харесай

Близнаци, през септември сърцето ви ще бъде изпълнено с любов и страст

Скъпи Близнаци, през септември вашето възприятие за комизъм, креативност, обучение и връзка отварят вратите към доста положителни неща. Благоприятният аспект сред Марс и Юпитер още при започване на месеца допуска време на по-голямо самочувствие и убеденост във всичко, което е реализирано.

Вашият възторг може да се отрази върху вашите другари и сътрудници. Недоразуменията от предишното ще бъдат изчистени и преодолени.

Претоварването с отговорности на работното място може да ви накара да се почувствате уплашени или отпаднали, непредвидените събития от всекидневието могат да трансформират настроението ви, изисквайки повече успокоение и прозорливост.



Пазете се от спор на ползи. Не се увличайте от чувства или усеща. Всичко би трябвало деликатно да се обмисли и проучва, с цел да се рационализира. Това ще бъде добър месец да се погрижите за дома, да декорирате или преместите някои неща.

Марс ще бъде дълго време във вашия знак, деен пренос, който ви оказва помощ да се освободите от остарели зависимости и страхове.

Дойде време да се борите с някои от вътрешните си блокажи, наложителни за подсилване на вътрешния ви баланс. Тази смяна ще ви помогне да видите себе си в друга светлина.



Планетата ще ви подари със храброст и сила. Внимавайте да не прекалите, тъй като резултатът на Марс е комбинация от борбеност и експанзия и от време на време е елементарно да се увлечете от лека свръхреакция.

В този интервал може да сте по-чувствителни към несправедливости, към офанзиви (истински или предполагаеми) против вашата персона, към това, което смятате за опасност за вашата еднаквост. Марс в астрологията символизира гнева: тази страст, която идва от чувството за неуважение на някои от главните ни потребности и права.



Ще бъдете със сърце, цялостно с обич и пристрастеност, подготвени да споделите доста любовни прекарвания. Сърцето ви ще вибрира за нови прекарвания.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР