Скандалната готвачка Мариела Нордел има доста бурно минало зад гърба

...
Скандалната готвачка Мариела Нордел има доста бурно минало зад гърба
Коментари Харесай

Мариела Нордел била любовница на олимпийски шампион! Ето кой е той:


Скандалната готвачка Мариела Нордел има много бурно минало зад тила си. В зората на демокрацията тя била оперена бръмчалка от центъра на столицата и постоянно се навъртала към „ неприятните момчета “, които по това време въртели алъш- вериш в градинката на „ Кристал “.

В тези времена устата кулинарка, която наближава към този момент 50- по този начин, изглеждала по радикално друг метод. Била слабичка и засукана и не й било мъчно да омайва мъжете. Нордел живеела в огромен апартамент покрай „ Кристал “ и постоянно провела купони там.

От тези години датира и една от най- огромните й любови – с олимпийския първенец по класическа битка от Сеул Атанас Комшев. Двамата имали доста бурна връзка и даже се говорело, че ще се оженят. Борецът я засипвал с дарове. Където и да отидели, събирали всички погледи, защото той не спирал да й кавалерства.

В тези смутни времена, спортистът бил в най- близкото обграждане на Васил Илиев. Босът на ВИС го вкарал в бизнеса, само че това не му донесло нищо хубаво. Комшев бил разстрелян в автомобила си по време на път. Мариела извадила шанс, тъй като във съдбовния ден не била с него.

Покрай връзката си с олимпийския първенец, готвачката постоянно се оказвала на една маса с Васил Илиев. Биг босът харесвал компанията й, тъй като била радостна, танцувала и умеела да се забавлява. Но отвън другарските връзки, в никакъв случай не са имали освен това.
Убийството на огромната й обич Атанас Комшев я унищожило и тя скърбила за него много дълъг интервал от време.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР