Скандалът, който Тото и Кали разпалиха покрай колежката им Глория

...
Скандалът, който Тото и Кали разпалиха покрай колежката им Глория
Коментари Харесай

Кали наля още масло в огъня на скандала Глория

Скандалът, който Тото и Кали разпалиха около колежката им Глория се разгаря, а Кали направи чудноват опит да потуши напрежението, което се сътвори сред нея и примата на поп фолка.

Всичко стартира, когато Кали бе на посетители на Тото от „ СкандаУ “ в неговия подкаст. Там двамата подхванаха тематиката кой реализатор има шлагери и кой не. Тогава рапърът отсече, че Глория няма нито един шлагер, а Кали от своя страна се съгласи с него и не отбрани колежката си.

Феновете на поп фолка обаче са безапелационни, че нито единият, нито другият имат право да подлагат на критика певица от класата на Глория. Броени дни по-късно самата Глория разгласява и своя коментар по тематиката в обществените мрежи, с които натри носа на недоброжелателите.

" Благодаря на моята вярна аудитория и на всички медии, които ме поддържаха по отношение на нападките на двамата реализатори в тяхно изявление наскоро! Обидно е и за моите почитатели, тъй като те имат усет и те вземат решение какво да слушат! ", написа тя.

Кали пък избра точно най-светлия празник за християните - Великден, с цел да отвърне на колежката си по напрегнатата тематика.

Ето какво написа изпълнителката:

" Скандалът Глория!

Днес е Велик ден! Трябва да сме смирени и положителни! По мотив неспиращите мнения от ваша страна и нападките ви към мен се усещам длъжна да направя следното конкретизиране:

1. Не съм казвала, че Глория няма хитове;

2. Ако не познавам песните и и това ме слага в позиция да не мога да ги изброя, това прави ли ме злобна?

3. Мисля, че понятието " шлагер " е доста друго за всички. Аз персонално имам друго чувство за шлагер и хубава ария! Знам доста красиви песни, които не са станали шлагер и безумия, които не стопират да се въртят в нощните заведения по хиляди пъти на вечер!

4. Ако съм обидила почитателите на Глория или самата нея, хубаво е да се разбере, че не това е била задачата ми и апелирам да ме извинете! Това не трансформира мнението ми, че шлагер и хубави песни за мен имат разлика и моето схващане за тези две понятия се разграничава радикално от на множеството други хора!

5. Направете си изследване и вижте какво се пуска в клубовете вечер и отново хулете!

Желая ви ярък Велик ден и тези, които не ме харесват, само че и не ме познават, ще ви помоля да си намерите различен отдушник за негативизма, а не моят профил!

Има разлика сред субективно мнение и завист, както и сред шлагер и красиви песни! Желая Здраве на почитателите на Глория и на самата нея! Това е последното, което споделям по тази тематика! "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР