Богомолците останаха изумени, когато католически свещеник заяви, че Исус Христос

...
Богомолците останаха изумени, когато католически свещеник заяви, че Исус Христос
Коментари Харесай

Католически свещеник смая паството с диво твърдение за анатомията на Исус Христос по време на разпятието

Богомолците останаха изумени, когато католически духовник съобщи, че Исус Христос е щял да има ерекция, когато е бил прикрепен на кръста.

Твърди се, че отец Томас Макхейл е употребявал своята проповед на Разпети петък, с цел да приказва за последните моменти на Божия наследник. Вместо да се концентрира върху религиозния аспект на Неговата жертва, вместо това американецът приказва за това по какъв начин кръвта е щяла да се втурне в долната половина на Исус.

Проповедта беше изнесена пред към 100 католици в нашата Благословена Непорочна Дева в Блекхил, Консет, графство Дърам, които не бяха толкоз впечатлени, мнозина нарекоха речта му за Великден „ вулгарна “. Един енориаш сподели: „ Той сподели на хората, че Исус е починал с ерекция. Църквата беше шокирана. Там имаше млади фамилии. ”

Твърди се, че необикновената проповед е провокирала недоволства от присъстващите. Свещеникът обаче остана в ролята си. Говорител на епархията на Хексъм и Нюкасъл сподели в изказване: „ Беше получена тъжба и тя беше разслед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР