Скандал в германския футбол. Бившият национал Кристоф Метцелдер е разследван

...
Скандал в германския футбол. Бившият национал Кристоф Метцелдер е разследван
Коментари Харесай

Разследват бивш германски национал за разпространение на детска порнография

Скандал в немския футбол. Бившият национал Кристоф Метцелдер е разследван за разпространяване на детска порнография, написа " Билд ".

" Потвърждаваме, че е почнало следствие против Кристоф Метцелдер по съмнение в разпространяване на детска порнография, включваща цифрови изображения “, разгласи представителят на прокуроския офис в Хамбург Лиди Йохтеринг.

Снимките били предадени на хамбургската полиция, която почнала следствието през август. Проведени са акции на две места - в дома на Метцелдер и офиси в Дюселдорф, след които са конфискувани преносим компютър и мобилен телефон. Засега футболистът не е задържан, до момента в който не приключи анализът на конфискуваното.

Метцелдер игра за грандове на Стария континент като " Реал " Мадрид и " Борусия " Дортмунд в кариерата си, траяла 15 години. Защитникът спря с футбола през 2014 година, а от този момент работи в Sky Sports Germany, ръководи и локалния клуб " ТуС Халтерн ". 38-годишният някогашен състезател управлява и фондация на свое име в поддръжка на деца в неравностойно състояние.

За повторно в последните дни немски защитник се намесва в скандал. Вчера прокуратурата в Мюнхен удостовери, че против Жером Боатенг от " Байерн " тече следствие за хипотетично принуждение над някогашната му другарка.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР