Ситуацията в държавата в ДПС я оценяваме като криза. Това

...
Ситуацията в държавата в ДПС я оценяваме като криза. Това
Коментари Харесай

Карадайъ: Ролята на Делян Пеевски в партията не подлежи на съмнение

Ситуацията в страната в Движение за права и свободи я оценяваме като рецесия.

Това съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, в своята първа медийна изява след преизбирането му отпред на Движението за права и свободи.

Държавата се намира и в здравна, и в обществена, и икономическа, и политическа рецесия. COVID-19 пристигна да ни покаже от една страна, че системите в страната не са готови за предварителна защита, и въпреки това - да укрепи тези рецесии, означи той.

Протестите в страната, по думите му, би трябвало да се преглеждат от една страна като резултат от рецесиите.

" Недоволството от рецесиите е обикновено. От друга страна имаше едни, които желаеха да яхнат справедливото неодобрение на хората посредством опити за пробуждане на крайния коренен шовинизъм ", уточни Карадайъ.

Случаят " Росенец " ръководителят на Движение за права и свободи разяснява по този начин: " Ако някой има искания към избрана благосъстоятелност или към избрани нарушавания, митингите би трябвало да бъдат пред съответните способени органи, а не пред жителите. "

Според него митинги, ориентирани към избрана личност - почетния водач Ахмед Доган, могат да се съотнесат към началото на предишния век.

По отношение изявлението на Ахмед Доган по време на конференцията на Движение за права и свободи, Карадайъ беше безапелационен, че Движение за права и свободи в никакъв случай не е била невидима. " Тя е задоволително забележима последните 30 години. "

Той напомни изявите на Ахмед Доган пред Народно събрание, когато оракулски е обрисувал пътя на България към Европейски Съюз и НАТО. " Днес, 2020 година, нашите цели са целите на Европейския съюз - зеления пакт, дигитализацията и гражданското общество. Нашата татковина в този момент има потребност от ускорено икономическо догонващо развиване ", акцентира той.

Ролята на Делян Пеевски в партията не предстои на подозрение, съобщи Карадайъ. Председателят на Движение за права и свободи напомни даренията на депутата Пеевски в битката с коронакризата.

Позицията на президента на Република Турция Ердоган за нас е впечатляващо положителна, сподели още Мустафа Карадайъ и добави, че поздравления Движение за права и свободи са получили от всички прилежащи на България страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР