Синоптичката Натали Трифонова се вряза в челюстта на партньора си

...
Синоптичката Натали Трифонова се вряза в челюстта на партньора си
Коментари Харесай

Натали удари в челюстта Димитър в „Денсинг старс“

Синоптичката Натали Трифонова се вряза в челюстта на колегата си в „ Денсинг старс “ и го накара да вие от болежка на полуфинала на танцовото шоу. 

Сексапилната русокоска прониза с тока на обувката си брадата на Димитър, малко преди двамата да излязат на сцената.

Сакатлъкът се случи по време на рискова поддръжка, при която Натали трябваше да се завърти с главата надолу и да изпъне крайници във въздуха. „ Хвани се за мен, за баджака... Ох, не... Мале по какъв начин ме ритна в брадичката! “, сви се от болежка Димититър след непредвидения удар, видя .marica.bg.

Въпреки травмата, двамата излязоха усмихнати на сцената и извършиха обичания танц на Натали - ча-ча-ча. Съдиите се разтопиха и подвигнаха оптималните 40 точки. „ Натали, ти беше една дива! Беше с подобен баланс, професионална танцьорка би ти завидяла! Като ви гледах адреналинът ми се качи по този начин, като че ли скачам с бънджи! “, съобщи Галена Великова. „ Натали, ти си занаятчия! “, добави Франциска Йорданова. 

В борбата за финала с изключение на Натали и Димитър влизат още пет двойки. В края на вечерта ще отпаднат две от тях, а четири ще продължат напред и ще се борят за купата „ Крал и кралица на бала “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР