Стопкадри бТВАбитуриентът Севдалин Тлаченски обясни коя е основната причината София

...
Стопкадри бТВАбитуриентът Севдалин Тлаченски обясни коя е основната причината София
Коментари Харесай

Български абитуриент обясни защо София е далеч назад от Барселона: Закон и манталитет

Стопкадри бТВ

Абитуриентът Севдалин Тлаченски изясни коя е главната повода София да изостава от Барселона.



Севдалин е с аутизъм и с помощта на отпуснатите 400 лв. от бюджета на неговата гимназия „ Ломоносов “ в столицата е съумял да си купи костюм за бала.

Той обича да снима и откакто неотдавна го е направил в Барселона, е схванал къдео най-вече най-големия наш град изостава от него.



В Барселона са по-напред от София със закони и нрав. Там в рейсовете няма гратисчии, също по този начин и самите улици бяха чисти, добре асфалтирани необятни и имаше доста  алеи, сподели в „ 120 минути “ Севди.

Като цяло Барселона, за разлика от София, доста повече се преценяват с хората, а освен с колите. Хората са най-важните там, добави той.



България обаче ми харесва, тъй като най-много това е моята татковина и това е нашата страна. Няма по какъв начин моята татковина да я намразя по никакъв метод. Дори и да се направи нещо, което тотално да ме обиди, аз отново ще имам тази вътрешна любов и никой не може да ми отнеме опцията да обичам България, сподели още зрелостникът.

София също ми харесва, тъй като е и моя роден град. Нищо че по принцип има извънредно доста изкривявания и доста проблеми. Особено в центъра съм забелязал много проблеми, като да вземем за пример, че улиците наподобяват както в покрайните на София и по кварталите - със напълно идентичен какъв лунен пейзаж, сподели още по бТВ Севдалин.

Навсякъде го има в България модерния нрав. Какво включвам в него? Да се мисли най-вече за себе си, което единствено по себе си няма нищо неприятно. Всеки обича най-много себе си, само че вътрешно в своята душа обаче има моменти, в които би трябвало някой да съобрази с други, тъй като въпреки всичко не сме единствено ние има и още хора, които живеят дружно с нас в този град, съобщи още Севдалин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР