Син на пловдивски бизнесмен преби зверски жена на пътя посред

...
Син на пловдивски бизнесмен преби зверски жена на пътя посред
Коментари Харесай

ЕКШЪН в Пловдив: Син на известен бизнесмен преби шофьорка на пътя

Син на пловдивски предприемач преби свиреп жена на пътя измежду бял ден на улица в Кършияка, написа Трафикнюз.

Заради спор на пътя Петко Ангелов, който е един от наследниците на компанията производител на млечни артикули „ Елит 95 “, е почнал да постанова дамата, която колкото да съумяла да избяга. Тя отишла на обзор в болница, като си е изкарала здравно, а по-късно и в Трето районно управление (на МВР), с цел да пусне тъжба.

Историята звучи като сюжет от мутренските времена. Жена пътувала с автомобила си в Кършияка, като в един миг спряла, защото пред нея имало такси на пътя. Водачът на жълтата кола си говорел през прозореца с млад мъж, който бил в джип БМВ. Жената изчакала известно време, само че защото те продължавали да си приказват, тя подала сигнал с клаксона си. Младежът обаче я изгледал надменно и й посочил междинен пръст. Пловдивчанката се афектирала от жеста, излязла от колата и потърсила сметка за какво младежът й демонстрира междинен пръст, а той траял да я наскърбява, наричайки я с разнообразни прилагателни и квалификации.

Спорът сред двамата траял, като в един миг Петко слязъл и блъснал пестник в лицето на дамата, а по-късно траял с шутове в ребрата и краката.

Жената избягала и отишла в болница, а по-късно и в полицията.

Малко по-късно дъщерята на дамата открива кой е агресорът и му звъни по телефона, като той отричал да е бил нанесъл побой, казвайки: „ Само я бутнах и леко ритнах. Ако й бях блъснал пестник, нямаше да може да стане! “, споделил синът на предприемача.









Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР