На 26 май 2024 година (неделя) от 11:00 часа ВМРО

...
На 26 май 2024 година (неделя) от 11:00 часа ВМРО
Коментари Харесай

ВМРО – Русе организира протестно автомобилно шествие срещу цените на тока

На 26 май 2024 година (неделя) от 11:00 часа Вътрешна македонска революционна организация – Русе ще стартира своето протестно автомобилно шествие, с което ще покаже, че е твърдо срещу безумното непрекъснато нарастване на цената на електрическата енергия за крайните консуматори.

През последните единствено две години откогато на власт са държавни управления, чиято последна грижа са работещите хора, цената на тока се е нараснала с повече от 10%. Това натоварва извънредно доста всеки фамилен бюджет, като принуждава българите да заделят от ден на ден и повече за заплащане на сметки за електрическа енергия.

Знае се, че държавното управление на сглобката упорства за това да спрем двата блока на АЕЦ „ Козлодуй “, с цел да може да се внася безценен ток. Всъщност нещо, което към този момент се случва. След затварянето на 3 и 4 блок на атомната ни електроцентрала, България губи към 40 милиарда лв..

С така наречен „ либерализиране “ на пазара на електрическа енергия не се цели нищо друго, с изключение на бедните и отрудени български жители, да бъдат за следващ път ограбени. Планът на ППДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи е да бръкнат надълбоко в джоба на елементарните хора, а парите, които извадят от там да бъдат ориентирани към частните компании, предлагащи електрическа енергия. Публична загадка е, че множеството от тези компании са свързани точно с въпросните партии.

Това безумство може да го спре само Вътрешна македонска революционна организация! Заради това всеки, който желае да съобщи своята позиция против наклонността да се повишават цените на тока регулярно, да заповяда на следващия ден на паркинга пред Национална агенция за приходите в Русе. Шествието ще мине по маршрут от паркинга на Национална агенция за приходите – по „ Плиска “ към Млечна кухня – кръстовището на Олимпа – по бул. „ Липник “ – Кръговото – по бул. „ Скобелев “ – по „ Борисова “ към ЖП-гарата – по „ Николаевска “ към МГ „ Баба Тонка “ по „ Скобелев “ – Кръговото – по бул. „ Цар Освободител “ – в посока Енергото, където ще приключи.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР