Пострадалият 39-годишен французин в района на Седемте рилски езера има

...
Пострадалият 39-годишен французин в района на Седемте рилски езера има
Коментари Харесай

Спасеният край рилските езера французин паднал от голяма височина

Пострадалият 39-годишен французин в региона на Седемте рилски езера има два счупени гръбни прешлена, две счупени ребра, счупена предмишница, мишница и гален, в резултат на рухване от огромна височина. Това оповестиха на брифинг на лекарите от Спешното поделение на УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив. Вчера мъжът беше докаран в болничното заведение за лекуване с хеликоптер " Кугар ".

" Пациентът е опериран в неврохирургията за контузиите на гръбначния дирек. Предстоят му още интервенции на счупените крака. Пациентът е в устойчиво общо положение. Няма заплаха за живота му ", посочи доцент доктор Кирил Атлиев - шеф на Спешното поделение към УМБАЛ " Свети Георги " - Пловдив.

Времето е било необикновено мъчно, само че хеликоптерът е съумял да извърши задачата, добави той.

" Привечер, когато кацна машината, в Пловдив се изливаше пороен дъжд с градушка ", акцентира доктор Атлиев.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР