Силна градушка удари северните райони на Италия. Тя спря движението

...
Силна градушка удари северните райони на Италия. Тя спря движението
Коментари Харесай

Последствията върху автомобилите от градушка с размерите на топки за тенис

Силна градушка удари северните региони на Италия. Тя спря придвижването по една от главните автомагистрали в страната. Бурята удари част от северния сектор от пътя сред Милано и Неапол в района Емилия-Романия. Размерът на градушката доближи топка за тенис.

Стотици коли бяха ударени от градушката. Sky News оповестява, че няколко души са ранени, най -вече от осколки от счупени предни стъкла, само че потърпевшите са без съществени пострадвания.

Както RAI написа с позоваване на метеорологичната работа, заради неприятното време инфраструктурата и земеделието са съществено развалени. От началото на лятото на 2021 година количеството на преваляванията под формата на градушки е рекордно за последното десетилетие.

Докато континентална Италия страда от значителни превалявания, горските пожари принудиха най-малко 900 души да изоставен домовете си в централната част на Сардиния. Франция и Гърция изпратиха четири самолета, с цел да оказват помощ за гасенето на пожарите, обхванали към 20 000 хектара в италианската провинция Ористано.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР