Силиконката има железен договор с частната телевизия, подписан покрай участието

...
Силиконката има железен договор с частната телевизия, подписан покрай участието
Коментари Харесай

Удариха Дъното! Няма Да Повярвате Коя Ще Е Новата Водеща В Нова Тв!

Силиконката има стоманен контракт с частната телевизия, подписан около присъединяване й в „ Биг Брадър “. В него има уговорка, че до края на годината Гани би трябвало да взе участие в няколко излъчвания като „ Черешката на тортата “, както и да е гост-коментатор в други. Това разкрива самата Джулиана пред „ България през днешния ден “.

Гани към този момент взе участие в част от предаванията на частната телевизия. Тя изгря на сцената на „ Семейни войни “. Очаква се да е коментатор в новото риалити на Нова телевизия – „ Игри на волята “. „ От септември имам задължения в Нова телевизия. Ще бъда много заета. Още през зимата имах задължения в Нова. Харесва ми “, споделя Джулиана.

През последните дни се появиха слуховете, че Гани и нейният обичан Илиян Найденов възнамеряват женитба в Мексико. Джулиана обаче е безапелационна, че с Илиян няма да подвигат женитба там. Двамата отпътуват на сантиментална отмора в Канкун, написа „ България през днешния ден “. Преди това Джулка и Илиян ще посетят за няколко дни испанската столица Мадрид.

Гани дава обещание също, че когато с Илиян решат да се женят, ще го кажат и няма да го пазят в загадка. „ За пръв път слушам, че ще се бракосъчетавам в Мексико “, споделя Джулиана със смях. „ С Илиян не сме обсъждали сходно нещо. Когато пристигна време за сватбата, ще кажем. Няма да я вършим тайно. В Мексико ще си почиваме, тъй като ни чака доста работа от есента. Илиян стартира да работи по нови артикули. Почивката ми е подарък за годишнината ни. Нямаме желание да се женим там “, споделя още Гани.

Джулиана от дребна мечтае да посети Мексико. Тя е обиколила половината свят. Желае да стъпи на всяко кътче от земната повърхнина.

Джулиана Гани ще работи в Нова телевизия от септември сн. Facebook

„ Много съм разчувствана “, признава Гани за идното пътешестване до Мексико.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР