В района южно от столицата на кънтримузиката Нешвил е обявено

...
В района южно от столицата на кънтримузиката Нешвил е обявено
Коментари Харесай

Мощни бури взеха жертви в САЩ

В региона южно от столицата на кънтримузиката Нешвил е оповестено изключително състояние. От службата 911 оповестяват за голям брой развалени жилища и ранени хора. Временно е затворено интернационалното летище в града. Националната метеорологична слъжба заяви за наводнения и „ животозастращаващи ” гръмотевични стихии в региона.

В Северна Каролина над 135 000 обекта са без електричество. Предупреждения за торнадо са издадени и в щатите Арканзас, Мисисипи, Мисури, Алабама, Джорджия и Тексас. В четири окръга на Мичиган. е оповестено изключително състояние. За разрушени здания оповестяват и от региони в Кентъки и към Детроит.

Торнада са бушували и в Пенсилвания, покрай Питсбърг, в централен Арканзас, Западна Вирджиния и Оклахома. Вчера следобяд в регионите към Канзас Сити и Сейнт Луис е паднала градушка „ с размери на бейзболна топка ”.

Проливните дъждове, съпроводени със мощен вятър, градушки и торнада бушуват в централните щати от понеделник. Според, в засегнатите региони живеят над 21 милиона души.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР