Сигурно сте запознати с някои от тенденциите през последните години

...
Сигурно сте запознати с някои от тенденциите през последните години
Коментари Харесай

Най-подходящите цветове за дома според зодията

Сигурно сте осведомени с някои от трендовете през последните години – промишлен жанр или шаби изискан. Но обмисляли ли сте модел за интериорен дизайн, който е малко по-персонализиран? Например, по отношение на зодиакалния ви знак. Първо, евентуално ще бъдете естествено привлечени от нюансите на вашия знак и ще почувствате чувство за дом и уют, когато сте обгърнати в тези цветове. И второ, това е удобен метод да стесните безкрайния набор от благоприятни условия за избор, написа уеб сайтът iWoman.
Снимка: shutterstock  Най-подходящите цветове за дома съгласно зодията
Овен - розово, коралово, блестящо оранжево, жълто

Като първият знак на зодиака, Овенът е събирач. Тези ръководени от Марс същества са привлечени от цветове с доста топлота. Но колкото и да сте огнени, боядисването на целия ви дом в блестящо коралово от пода до тавана евентуално не е реалистично за множеството бюджети и усети. Така че, изберете неутрална палитра, която да надграждате с акценти.

Телец - маслено зелено, земно кафяво, топло бяло

Телецът се ръководи от любовната планета Венера, която обичайно е обвързвана с белите и зелените цветове. Тази зодия показва плодородните първи дни на пролетта и се усеща най-добре към цветове, които са по едно и също време „ земни “ и ярки. С една дума: растения. Много растения. И какво върви добре с растенията? Светлина.

Близнак – цикламено, лилаво, отровно жълто

Сезонът на Близнаците стартира, когато пролетта се трансформира в лято и цветята са в цялостен разцвет. Тези диви деца блестят в цветове, които биха могли да наподобяват рискови или грозни за хората с по-малко храброст. Така че бъдете дръзки. Заложете на блестящо жълтите столове. Купете превъзходни лавандулови цветя. Дори и през зимата, Близнаците жадуват за това лятно слънце.

Рак - Ментово зелено, неясно тюркоазено, ярко розово

Раците са „ летни” бебета с сензитивна страна. Те обичат цветовете, които не са безусловно смели, само че имат дълбочина. За материите също са капризни – кадифе би бил забавен вид за тях. То прибавя антично допиране, което Раците изключително обожават.

Лъв - Рубин, аметист, ослепително злато

Лъвовете са крещящи и обичат да вършат изказвания, където и да отидат. Кралските бижута, като рубинено алено и аметист лилаво, ги карат да се усещат „ в свои води”. Как обаче да добавите царствено благосъстояние към просташки бюджет? Играйте с текстури. Килими с шарки, украсете рафтовете с лъскави златни и месингови пръчици за свещи и книгоразделители.

Дева - Крем, пясък, слонова кост

Въпреки че обичат неутрални тонове, за Девите е значимо цветовете да са леки и прохладни. Те желаят да се усещат като в спа център, гледайки сериал в личния си хол. С други думи? Потърсете най-мекото от мекото, когато става въпрос за текстури, с цел да избегнете мрачния въздух, който прекомерно неутралните тонове основават.

Везни - черно, въглен, маслина

Везните обичат хубостта, само че също по този начин обичат да се сливат с обкръжението им. Те са склонни да гравитират към цветове, които наподобяват на изящен камуфлаж. Мислете за черното като за безпристрастен акцент, който носи баланс –все отново, никой не обича салдото повече от Везните.

Скорпион - топло кафяво, бургундско алено

Скорпионите се ръководят от Марс, алената планета. Дълбоките винени тонове оказват помощ на Скорпионите да се свържат със своите мистериозни душевности. Ориенталски килим, кафяв диван от велур, дървени акценти. Скорпионите са привлечени от дълбочината, която носят красиво направените дървени предмети - както във връзка с естетическото наличие, по този начин и във връзка с историята.

Стрелец - Горчица, лилаво и оранжево

Стрелецът се ръководи от Юпитер - планетата на шанса и разширението и опциите, която се свързва с жълто и лилаво. Стрелците също по този начин имат страхотни усеща за комизъм и не се взимат прекомерно съществено, по тази причина обичат да изследват цветове, които усилват игривата им страна.

Козирог - черно, сребърно, златно

Козирозите се ръководят от Сатурн - планетата на структурата и дисциплината - която се свързва с тъмнината. Цветовата им палитра отразява сериозния им метод към живота. Но техният триумф постоянно идва и с доста сребърни и златни хапки.

Водолей - фуксия, пурпурно

Водолеите имат щипка тайнственост, само че в действителност те са деца по душа – добре де, извънредно комплицирани деца. Мислете за тези надълбоко пигментирани нюанси като за акценти, които намигат на тяхната аудитория - блестящо поп арт, кичозни джунджурии и оцветени стъкла.

Риби - морска пяна, тюркоаз, лазурно синьо

Рибите в края на краищата са риби, тъй че са в своя детайл с цветове, които се вписват в естетиката на морското. Те би трябвало да се огледат в пространството си и да се усещат въодушевени, само че и спокойни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР