Сигурно си мислите, че ако се подложите на една ефективна

...
Сигурно си мислите, че ако се подложите на една ефективна
Коментари Харесай

Храни и навици, които затрудняват отслабването

Сигурно си мислите, че в случай че се подложите на една ефикасна диета, бързо и елементарно ще отслабнете. Да, хипотетично има такава опция, само че какво би се случило след приключването на въпросната диета?

Подобно на магнит, килограмите бързо ще се вкопчат във фигурата ви още веднъж, в случай че не се запознаете с храните и навиците, затрудняващи отслабването. Ето къса информация по въпроса.

Джънк Фуд

В превод това към този момент наложило се разбиране значи храна-боклук. Това включва съвсем всички бързи храни, които се оферират като тип ядене на крайник или в придвижване. Храна, която има или никаква, или доста ниска хранителна стойност и ни се предлага от търговците по-скоро за забавление, в сравнение с за насищане. Т.нар улична храна - хот-дог, бургери, чипсове, снаксове и т.н.

Сладки неща

Да, няма нищо неприятно в това да си похапвате понякога нещо сладко, само че внимавайте да не прекалявате. Едно е да си вземете блокче шоколад и напълно друго да оставите след себе си цяла празна опаковка. Това несъмнено ще докара до затруднено намаляване.

Солени неща

 Солените храни затрудняват отслабването

Солта е главния фактор, водещ до задържането на вода в организма, а оттова и до натрупването на килограми. Да, няма да е от изгода да я изключим тотално от менюто си, само че не забравяйте, че с цел да е здравословно то, ние не би трябвало да одобряваме повече от 1-2 г сол на ден. За съпоставяне множеството от нас употребяват цели 20 г, че и от горната страна сол дневно.

Мазна храна

Консумацията на мазни меса и риби, както и плуващите в олио манджи изрично биха довели до мъчно намаляване. Опитайте да готвите с минимално количество лой и да не консумирате такива артикули.

Прегладняване, последвано от погазване

В забързаното всекидневие постоянно забравяме да сложим нещо в устата си и в случай че имаме шанс, доближаваме до качествена храна, едвам когато към този момент сме прегладнели. Започваме да се тъпчем и консумираме доста по-големи количества храна, в сравнение с действително имаме потребност.

Късна вечеря и нощно тършуване из хладилника

Доказано е, че с цел да може тялото ни да преработи храната, която е била употребявана денем, вечерята би трябвало да е не по-късно от 2 часа преди да си легнем. А от нощното хранене едва ли има по-вредно.

Липса на придвижване

Основен табиет, объркващ отслабването е обездвижването. Движението е това, което се бори извънредно дейно против натрупването на килограми. Колкото повече се движите, толкоз по-добре ще се чувствате в кожата си.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР