Шведската верига за интериор и обзавеждане IKEA ще разшири своя

...
Коментари Харесай

IKEA разширява центъра си за поръчки в Пловдив

Шведската верига за интериор и обзавеждане IKEA ще разшири своя център за поръчки в Plovdiv Plaza Mall, оповестиха от българското отделение на компанията.

Този център беше открит в края на 2018 година и предлага 1000 продукта, които потребителите могат да закупят незабавно. Обектът е ситуиран на два етажа и към към този момент съществуващите 2100 квадратни метра повърхност в този момент IKEA прибавя нови 360 кв. метра. Разширението включва по-голям подбор в отдел " Спални и дрешници ", показване на нов отдел " Офиси ", както и многообразие от охладени и замразени шведски храни, които до момента не са били предлагани в центъра.
Втори обект в София
През втората половина на 2021 година IKEA ще отвори втори търговски обект в столицата - този път в Mall Of Sofia, на бул. " Стамболийски " в столицата. " В момента текат доста съществени поправки на пространствата и чакаме довеждане докрай на строителните действия ", заяви за " Капитал " Йоана Цонева, маркетинг управител на IKEA в България.

Магазинът в Mall Of Sofia ще е ситуиран върху 1200 кв. метра повърхност и ще се намира на етажа под заведенията за хранене. Той ще предложи цялата гама от над 8000 продукта, налични и при онлайн извършване на покупки. Клиентите ще могат да закупят на място към 1000 продукта, в това число и шведски храни.

В обекта посетителите ще могат да се съветват със експерти и да изиска разработване на план за обзавеждане. Ще има каса на самообслужване, както и обичайни каси. " Дейността ще бъде проведена оперативно, няма да има складово пространство. Стоката ще бъде непосредствено доставена до посочен от клиента адрес, до офис на наш сътрудник или до различен обект на IKEA ", разяснява за " Капитал " Йоана Цонева.
Магазин и във Варна
През септември 2020 година веригата отвори нов магазин във Варна. Той се намира в Delta Planet Mall и размени съществуващия до тогава център за поръчки в морския град. Търговският обект се простира върху 8000 кв. метра, от които 5400 са комерсиална повърхност. Той е по-малък от общоприетия формат обекти на шведската верига, само че по-голям от остарелия център за поръчки на IKEA във Варна.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР