Испанският производител и дистрибутор на мебели Kave Home откри първия

...
Испанският производител и дистрибутор на мебели Kave Home откри първия
Коментари Харесай

Испанската верига за мебели Kave Home има първи магазин в България

Испанският производител и дистрибутор на мебели Kave Home откри първия си магазин в България, който се намира на бул. " Витоша " 105 в столицата. Българската компания, която съставлява марката, е D5 Studio ( " Де 5 студио " ), която е обвързвана с търговеца на обзавеждане Art Gres. " Като хора, които имат опит в мебелния бизнес, ние видяхме капацитета, който Kave Home има, и метода, по който се развива в други страни. Нямаше по какъв начин да изпуснем тази опция. Брандът е уникален на българския пазар и предлага високо качество и дизайн на доста налични цени ", разяснява за " Капитал " решението за нахлуване на испанската марка Симеон Георгиев, управител " Продажби и маркетинг " в D5 Studio. Той не показва размера на инвестицията, само че отбелязва, че " в плана са вложени финанси, страсти и доста старания ", а " откриването на D5 Studio дава към 10 - 15 нови работни места ".
Източник: Kave Home
Испанският производител и дистрибутор на мебели Kave Home откри първия си магазин в България, който се намира на бул. " Витоша " 105 в столицата. Българската компания, която съставлява марката, е D5 Studio ( " Де 5 студио " ), която е обвързвана с търговеца на обзавеждане Art Gres.

" Като хора, които имат опит в мебелния бизнес, ние видяхме капацитета, който Kave Home има, и метода, по който се развива в други страни. Нямаше по какъв начин да изпуснем тази опция. Брандът е уникален на българския пазар и предлага високо качество и дизайн на доста налични цени ", разяснява за " Капитал " решението за нахлуване на испанската марка Симеон Георгиев, управител " Продажби и маркетинг " в D5 Studio. Той не показва размера на инвестицията, само че отбелязва, че " в плана са вложени финанси, страсти и доста старания ", а " откриването на D5 Studio дава към 10 - 15 нови работни места ".
Източник: Kave Home Продукти и цени
Шоурумът на Kave Home в столицата се разгръща на повърхност към 500 кв.м. Брандът предлага над 7000 продукта, а в софийския обект може да се видят към 700 от тях - селекция от дивани, кресла, трапезни маси, столове, скринове, осветяване, както и аксесоари за дома.

" Разполагаме и със специфични серии за деца - Kave Kids, и за домашни любимци - Kave Pets. Имаме секция с цифрови каталози, където всеки може да седне и прегледа целия набор от продукти на Kave Home, които нямаме налични като образци. Както марката, по този начин и шоурумът търпят непрекъснато възобновяване на изложените артикули ", посочи за " Капитал " Симеон Георгиев.
Реклама
Марката има склад в България за наличната стока, а определените продукти се доставят гратис в региона на София в границите на 2-3 работни дни. Възможна е безвъзмездна доставка и на неналични в магазина произведения, които идват за към три седмици от Испания до София. Скоро ще проработи и онлайн магазинът, показват от българското сдружение.

Мебелите и аксесоарите на Kave Home имат автентичен външен тип и са създадени стабилно - както във връзка с самите материали, по този начин и на методите за извличане и направа, настояват от испанската компания. Всички артикули са от природосъобразни, рециклирани материали (стъкло, пластмасови нишки от рециклирани или възобновени бутилки от океана, рециклирана дървесина от остарели здания и др.). За изработването им се употребяват сертифицирани по интернационалните стандарти материали, гарантиращи, че дървесината е добивана посредством следена сеч, с естествени покрития на водна основа, както и въз основата на естествени артикули като восък или масло.

" Виждайки постройката и местоположението, на която се намира шоурумът ни, хората си мислят, че това е място с доста скъпа стока. Напротив, ценовият клас на мебелите Kave Home е невисок към междинен за сметка на качеството и дизайна, които са висок клас ", споделя Симеон Георгиев. Според него цифровият маркетинг ще бъде значима част от фирмената тактика, само че Kave Home ще разчита също на " доволните клиенти, които разпространяват марката ".

" Откриването на още магазини с Kave Home е единствено въпрос на време ", заключи за " Капитал " Симеон Георгиев.
Източник: Kave Home Реклама Испанският производител
Kave Home е учредена от Франсеск Джулия през 1983 година, когато той е единствено на 22 години и работи като шлосер, и първоначално са занимава с дистрибуция на матраци, дивани и кревати. Днес марката присъствa допълнително от 80 страни в света и има над 100 физически магазина. През 2022 година означи забележителен растеж с отварянето на 42 нови търговски обекта в 13 страни, както и на онлайн магазин.

За финансовата 2022 година регистрира 153 милиона евро оборот против 97 млн. евро за 2021 година Компанията възнамерява да отвори повече от 60 нови физически обекта по целия свят и да доближи оборот над 200 милиона евро през 2023 година
Българското сдружение
D5 Studio - българската компания, която се концентрира само върху развиването на Kave Home, е 50% благосъстоятелност на " Арт Грес " (Art Gres), която работи с доста заводи от Италия, Испания, Германия и скандинавските страни. Дял в " Ди 5 студио " има и сдружение, което се управлява от брата на Весела Лечева Даниел, а наличието му евентуално е обвързвано с притежаването на магазина.

Art Gres - благосъстоятелност на Йордан Николаев Генов и Десислав Симеонов Цингилев, разполага с четири шоурума в София и предлага обзавеждане за дома - от плочки и всичко за банята до междинен и висок клас мебели и аксесоари. District 4 е фирменият премиум шоурум с висок клас обзавеждане, а някои от фабриките, с които Art Gres работи, са: B&B Italia, Bocci, Giorgetti, Davide Groppi, Maxalto, Cassina, Agape, Flexform, показват от българското сдружение.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР