Ще заровят ли партиите от управляващата коалиция томахавките или войната

...
Ще заровят ли партиите от управляващата коалиция томахавките или войната
Коментари Харесай

Съвет на коалицията. Война или мир?

Ще заровят ли партиите от ръководещата коалиция томахавките или войната ще се разрасне? Това ще стане ясно на следващия ден, когато се събира съветът на обединението. Основните му тематики са конфликтните точки – избор на гуверньор на Българска народна банка, позицията за Северна Македония и изгонването на съветския дипломат Елеонова Митрофанова.

Кандидатът на „ ИТН ” за Българска народна банка Любомир Каримански разгласи през вчерашния ден, че е получил закани. " Откажи се или проблемите ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще са съществени ", написа в известие, получено на телефона му. Това провокира нов трус в обединението.

„ Демократична България ” прикани за отдръпване и на двете кандидатури за Българска народна банка, с цел да се дефинира трета. За мен това е решението, сподели в студиото на бТВ вицепремиерът по климатичните промени Борислав Сандов. Председателят на ПГ на ИНТ Тошко Йорданов обаче бе безапелационен: " ИТН " няма да отдръпна Каримански

„ В неделя ще има съдружен съвет, където огромна част от другите гледни точки по тематиката ще бъдат изгладени. Това не е съображение да има земетресения в обединението, само че е съображение хората да се да се замислят кои са огромните проблеми пред България сега ”, сподели и доктор Александър Симидчиев.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР