ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство

...
ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно лидерство
Коментари Харесай

Желязков в Сандански: ГЕРБ има ясна визия и ясно лидерство в лицето на бъдещия премиер Бойко Борисов

ГЕРБ е партия, която има ясна визия и ясно водачество в лицето на бъдещия министър-председател Бойко Борисов.

 

Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в 1 МИР-Благоевград Росен Желязков. Изявлението му бе посрещнато с вълна от аплаузи, която не секна съвсем минута.

 

Той благодари на всички, пристигнали на събитието в препълнената спортна зала в града, побрала над 1000 симпатизанти на партията.

 

" Вашата здрава психика още веднъж ни събира в тази зала с едно по-осезаемо самочувствие за шестия избор през тези три години. Всичко сме претърпяли, споделили, анализирали. Както за ръководството, което сме имали до 2021 година, по този начин и за интервала, в който бяхме низвергнати, бих споделил незаслужено ", стартира Желязков.

 

" Нито правоговорният, нито правописният речник ще стигнат да опишат това, което ПП-ДБ са споделили против ГЕРБ: " Не словоблудствай! Защото всичко казано като негатив против ГЕРБ издава не тревога, а боязън. А страхът се изпитва тогава, когато човек има чувството, че губи нещо, с което се отъждествява или нещо, към което мощно е привързан, притеглен ", сподели още той.

 

Желязков напомни, че през вчерашния ден във Враца Борисов забрани на хората си да приказват против досегашните си сътрудници от ПП-ДБ. И ги прикани да приказват на симпатизантите си за това какво са създали за тях до момента и за програмата си.

 

Няма по какъв начин, когато техните съществени послания са основани на несправедливата ненавист към ГЕРБ. Не се багра да кажа това, тъй като във всяка тяхна неистина и операция през последните години прозираше това, тяхното предпочитание ГЕРБ просто да го няма, изтъкна Желязков.

 

ГЕРБ има подготвена предизборна стратегия още от преди началото на акцията, защото тя бе оповестена в деня на откриването й, което бе в Стара Загора. Тя към момента не е била показана публично, само че през днешния ден Желязков издаде, че в нея партията му планува през идващите години благосъстоянието на българина да доближи до 80% от това на европееца.

 

Борисов дойде в Сандански за предизборно събитие на партията в спортна зала в града. Оказа се обаче, че симпатизантите на ГЕРБ са два пъти повече от потенциала на залата, която побира най-много 500 души.

 

Организаторите добавили още 300 места, само че и те не стигнали за всички, които желаят да видят кандидатдепутатите от Благоевградско и персонално водача на ГЕРБ.

Там са още евродепутатите Андрей Новаков и Асим Адемов, както и зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР