Валят коментари след неочаквания финал в Ергенът.Алек не избра нито

...
Валят коментари след неочаквания финал в Ергенът.Алек не избра нито
Коментари Харесай

Голяма измама в Ергенът или PR ход: Валят закани за отмъщение

Валят мнения след непредвидения край в Ергенът.

Алек не избра нито една от " каките ".

" Един скъпо заплатен ПР на бизнеса на двете каки - финалистките! ", счита Мариела Нордел

След финала на сантименталното риалити " Ергенът " обществените мрежи безусловно завряха от мнения, колажи и словесни заигравки.

Сред най-острите мнения се оказа този на кулинарката Мариела Нордел. Тя изрази своята версия за замисъла на предаването:

" За мъжкия и медийния кОрвалък, за какво Съвет за електронни медии реагира, когато изтървеш инцидентно по ТиВи-то каква марка е дъвката в устата ти, само че си прави оглушки, когато едно цяло риалити 3 месеца ни загалавиква с жесток ПР, маскиран като трепетите на цялостен харем разпасани каки, жадни за популярност и пиянските лигавения на едно небинарно, третокласно актьорче! ", по този начин стартира поста във фейсбук профила ѝ.

" Разбрахте ли за какво беше цялата дандания? Един скъпо заплатен ПР на бизнеса на двете каки - финалистките! Признавам го Радо - отлично, евала, занаятчия си!

Изигра ги доста добре - и аудитория, и СЕМ-каджиите - бъкел не могат `ти кажат, че и Ергенчето отърва багра. На мен, в случай че некое такова лигавещо хайванче ми врътне подобен номер - да ме зареже с балната рокля посредством видео писъмце, жална му майка! Но тук не това е драмата - и Радо утолен, и публиката цяла!

З месеца два пъти седмично с здравна старание ни бе поднасяно едно шоу с второкласни артисти, само че предизвикващо същински пристрастености и безредици всред нас, публиката.

Ако някоя вуйна или тийнейджърка се усеща разочарована или излъгана, умерено може да постъпи като шведските републикански деятели - да мацне една сметанова торта в лицето на небинарното ергенче, като го срещне. Защото, в случай че му забие едно кроше, Хелсинският комитет незабавно ще я подгони.

Но, какво да вършим ние, останалата аудитория? Най-доброто възмездие - просто бойкотираме заведенията на двете каки! "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР