Ще излязат имената на още много хора - такова очакване

...
Ще излязат имената на още много хора - такова очакване
Коментари Харесай

Румен Радев : Още много имена ще излязат по „Досиетата Пандора“

Ще излязат имената на още доста хора - такова очакване изрази президентът Румен Радев по случая с " Досиетата Пандора ".

" Службите са длъжни да дават информация за " Досиетата Пандора " и аз чакам такава. Изненада ме името на Николай Младенов, а за Бобокови не съм чул. Правете обаче разлика сред хора от бизнеса и хора на държавни постове ", разяснява още Радев.

Държавният глава разяснява и претендентите за " Дондуков " 2 - във всички вижда сериозен конкурент и не ги дели по никакви признаци. Всеки има право да изложи своите хрумвания. И още веднъж сподели, че приема поддръжка от всички български жители за идните избори.



На въпрос дали ще взе участие в диспути, на които беше поканен от Лозан Панов и проф. Анастас Герджиков, Радев бе сбит: Направете лист с всички, които желаят и ще вземам участие. Имам и друга работа ".

Според президента всеки един проблем със служебното държавно управление се придвижва в президентската акция. " Това очевидно е част от играта, това са решили да играят, толкоз могат, по този начин го вършат ", уточни той. И съобщи, че няма желание да влиза в този звук на съперниците си.

Попитан за мнението му до Конституционния съд, с което президентът желае съдът да приключи делото за поданството на някогашния длъжностен министър на стопанската система Кирил Петков заради привършване на предмета на делото, Радев уточни, че това е безусловно юридически проблем и няма нищо общо с личността на Петков.

Президентът разяснява настоящите политически тематики в страната пред публицисти, откакто взе присъединяване в откриването на документалната галерия " Съкровищата на държавните архиви " в Държавна организация " Архиви ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР