Ще имаме правителство. Ще се реализира първият мандат на Продължаваме

...
Ще имаме правителство. Ще се реализира първият мандат на Продължаваме
Коментари Харесай

Светослав Малинов: За правителство-четирипартийна коалиция, ГЕРБ, ДПС и Възраждане в изолация

" Ще имаме държавно управление. Ще се осъществя първият мандат на " Продължаваме промяната ". Това сподели пред БНР доцент Светослав Малинов, началник на катедра " Политология " в СУ " Св. Климент Охридски ".

По думите му би трябвало да има четирипартийна коалиция, ГЕРБ и Движение за права и свободи да са в изолираност, " Възраждане " също.

" Нито една от тези четири партии не може да си разреши да се изправи пред свои гласоподаватели на четвърти следващи избори и да носи директна отговорност за неуспех на мандата ". В предаването " 12+3 " доцент Малинов добави:
" Определена част от преговорния развой би трябвало да остане не тъкмо подмолна, само че не и обществена, влизането на камери трансформира на политиците. Добрата воля и стилът на държание са решаващи. Виждаме обаче нов жанр за увереност, че би трябвало да има коалиция. Целта се споделя от всички. Виждаме смяна в държанието, това е основното ".
Според него " неприятното на президентските избори е, че не минават като такива, а като част от конфликта, обвързван с парламентарните ".
" Силно се тормозя, че на балотажа ще има още по-ниска изборна интензивност, а това ще сътвори чувство за обща рецесия на институциите ".

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР