Щастливецът от Южна Каролина, който уцели рекордния джакпот от 1,537

...
Щастливецът от Южна Каролина, който уцели рекордния джакпот от 1,537
Коментари Харесай

Още никой не се е явил, за да получи над 1,5 милиарда долара джакпот в САЩ

Щастливецът от Южна Каролина, който уцели рекордния джакпот от 1,537 милиарда от лотарията " Мегамилиони ", още не се е явил, с цел да получи голямата сума, написа уеб сайтът Лайф.

Тегленето на печелившите цифри беше направено предишния октомври, само че от спечелилия няма никаква новина. Според разпоредбите на
лотарията той би трябвало да изтегли облагата си в границите на 180 дни. А 120 от тях към този момент изтекоха. Ако до два месеца джакпотът не бъде пожелан, той ще се върне в наградния фонд на лотарията, предава Българска телеграфна агенция.

Това ще направи доста хора нещастни, написа уеб сайтът. Като оставим настрани спечелилия, самият щат Южна Каролина ще загуби 61 милиона $ от пропуснати данъци. А магазинът в Симпсънвил, където е бил продаден щастливият билет, няма да получи полагащата му се награда от 50 хиляди $.

Уцеленият от анонимния щастливец
джакпот от 1, 537 милиарда $ сложи връх за облага, реализирана с един билет. Абсолютната облага от джакпот в " Евромилиони " доближи 1,596 $ през 2016 година. Но тогава тя бе разпределена сред три печеливши билета, закупени в три разнообразни американски щата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР