Шойгу, Наришкин, Лавров и други леминги са на върха на

...
Шойгу, Наришкин, Лавров и други леминги са на върха на
Коментари Харесай

Вече осми месец никой не вярва на руснаците и не се страхува от изнудването им

Шойгу, Наришкин, Лавров и други леминги са на върха на „ мръсната “ осведомителна офанзива

АЛЕКСАНДЪР КОВАЛЕНКО

Еленовъдът не познава тънкостите на външнополитическата игра. Той е като булдозер, който се втурва напред и се пробва да прикрие откровените си мисли, страхове и прекарвания с някаква маневра.

Русия с устата на Сергей Шойгу за следващ път сподели на целия свят, че е държава-спонсор на тероризма. Министърът на защитата на Русия през вчерашния ден през целия ден звънеше персонално на министри и президенти на европейски страни, като им представяше изискванията си за изнудване и ги заплашваше с " мръсна " бомба в явен текст. Директен, непохватен, лишен от какъвто и да било финес, шантаж. Макар че, какъв финес да чакаме от хомункулите на руската система, изоставащи даже от нея с няколко генерации в развиването?

Такова изнудване към този момент видяхме в Чернобилската атомна електроцентрала, в Запорожката атомна електроцентрала, виждаме го и в Каховската водноелектрическа централа. И във всички тези случаи това изнудване от страна на Русия се оказа фарс. Безполезен и явен фарс, на фона на тоталната им военна уязвимост. Изглежда, че съветските военни в Украйна не са способни на повече. Те не могат да победят въоръжените сили на Украйна на бойното поле. Остава единствено да тероризират и да заплашват с още гнет. Но по този метод Русия единствено ужасява и още повече антагонизира европейската общественост.

И в този момент щафетата от Шойгу се поема от Наришкин, прочут като „ формален “ интегратор на тайни теории, генерирани от съветската агитация в осведомителното пространство още през 2020 година, лавров, който от дълго време е изгубил лицето си и доверието като посланик от най-голям сан, та даже и Герасимов! Те всички се обаждат на задграничните си сътрудници и описват една и съща неистина за “мръсна ” бомба, която Украйна възнамерява да взриви и в която никой не има вяра, разбирайки, че Русия крои тези проекти.

И по този начин... Еленовъдът и говорещата глава, които заемат в действителност значими постове, министър на външните работи и шеф на Генералния щаб, плашат целия свят, в осмия месец от провалната си война, с мръсна бомба.

Вече осми месец никой не има вяра на руснаците и не се опасява от изнудването им. Но руснаците по този начин и не са разбрали, че целият набор от нескопосани, груби и посредствени закани, които употребяват, освен не впечатлява никого, а в противен случай - нервира. И това е главното проваляне на Русия. Тя към този момент не е в положение да плаши Запада. Тя може единствено да го нервира. И ние виждаме резултатите от това неспокойствие всеки ден. А в един миг те даже могат да стигнат до изцяло непредвиден за самия Кремъл поврат.

Стадото леминги на върха на осведомителна офанзива стремително тичат към ръба на бездната.

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР