Шоуменът Слави Трифонов учредява политическия си проект днес. Очаква се

...
Шоуменът Слави Трифонов учредява политическия си проект днес. Очаква се
Коментари Харесай

Слави Трифонов учредява партията си

Шоуменът Слави Трифонов учредява политическия си план през днешния ден. Очаква се учредителното заседание да стартира в 14 часа в " Рейнбоу Плаза " в София. На него не са поканени публицисти. 

Очаква се сред учредителите на партията да са сценаристите от “Шоуто на Слави ” Иво Сиромахов, Тошко Йорданов, Филип Станев и Ивайло Вълчев. 

В началото на август от екипа разгласиха учредителна декларация, съгласно която партията ще се споделя “Няма такава страна ”. Все още обаче не е ясно дали Слави Трифонов ще резервира оповестеното в началото название, откакто то провокира спорни реакции. 

Основните цели на новата партия, разказани в учредителната декларация, са засилено присъединяване на жителите във вземането на решения посредством референдуми, промяна на пропорционалната изборна система с мажоритарна, понижаване на депутатите от 240 на 120, опция за отдалечено електронно гласоподаване, както и въвеждане на наложително гласоподаване. Партията ще предложи още директен избор от жителите на основния прокурор, на омбудсмана, както и на шефовете на регионалните дирекции и районните ръководства на Министерство на вътрешните работи. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР