Шоуменът и пресен партиен лидер Слави Трифонов събира най-близките си

...
Шоуменът и пресен партиен лидер Слави Трифонов събира най-близките си
Коментари Харесай

Слави празнува рождения си ден с най-близките

Шоуменът и свеж партиен водач Слави Трифонов събира най-близките си през днешния ден в първокласен ресторант в София, с цел да отпразнува с тях рождения си ден, научи Lupa.bg. Дългия навършва през днешния ден 53 години. Както първо Lupa.bg заяви водачът на новата, само че към момента нерегистрирана партия „ Няма такава страна ” се снабди с телевизия.

Шоуменът към този момент има лиценза за национално покритие на телевизия „ Стара Загора ”. Медията, която ще се споделя „ 7/8 ”, ще бъде преместена в София, в зала 12 на НДК, в така наречен малко НДК, където бяха и офисите на „ Шоуто на Слави ”.

Тази вечер известният плевенчанин поканил на трапезата роднините си – обичаната си мама Здравка, сестра си кака Петя, която е рентгенов лаборант и с която е изключително непосредствен, племенника си Тео, който пък е компютърен експерт. Най-вероятно Слави ще изиска ресторантът да бъде затворен единствено за него, защото той не обича непознати хорски очи да го следят до момента в който се радостни.

Със сигурност дарове в ресторанта ще му поднесат Евгени Димитров – Маестрото, който стана началник на малкия екран, както и Ася Тодорова и Диана Младенова. Двете дами влизат в борда на сдружението, което ще ръководи малкия екран на Трифонов. Те дълги години работят със Слави и дружно с него и с Маестрото са и в продуцентската му компания „ Седем осми ”.

Приятелят на досегашния тв водещ – Георги Милчев-Годжи също бил измежду поканените на рождения ден на Дългия. Въпреки че на Слави се носи славата, че е скъперник, той постоянно е черпил уместно екипа си за рождения си ден, до момента в който водеше най-гледаното вечерно шоу по Би Ти Ви. Както нееднократно самичък е признавал най-известният ерген в републиката екипът му е неговото семейство. Сега обаче Трифонов нямало да събира особено екипа си, а щял да чества единствено с най-близките си, настояват осведомени.

Сега пресният политик не желал да прави шумни празненства, защото се чувствал изтощен и раздразнителен около учредяването на „ Няма такава страна “ и стартирането на новата му телевизия „ 7/8 “.

Със сигурност обаче Дългия нямало да жали пари да почерпи уместно околните си с изискани мезета и ястия и с маркови напитки. Инфо: ЛУПА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР