Дело за смърт на пътя. Съдът е насрочил разпоредително заседание

...
Дело за смърт на пътя. Съдът е насрочил разпоредително заседание
Коментари Харесай

„Стоп на беззакоението по пътищата“: Шествие на близки на загинали в София

Дело за гибел на пътя. Съдът е насрочил разпоредително съвещание по случая с 15-годишния Филип, който беше погубен на пешеходна пътека предходната година.

Според обвиняването Петър Тодоров е предизвикал гибел при възможен предумисъл

В този час в София се провежда и шествие под надпис " Стоп на беззаконието по пътищата ". Колоната от коли потегли от бул. „ Цариградско шосе “, мина през Софийски университет и стигна до бул. „ Патриарх Евтимий “.

Поводът е делото, което ще се гледа през днешния ден - на 15-годишния Филип Арсов , който предходната година беше погубен на пешеходна пътека в София от водач, използвал алкохол.

 Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)

Шествието обаче сплотява няколко организации - към хората, които са изгубили околните си във войната по пътищата, се причислиха и протестиращи против реорганизацията на придвижването в центъра на София, както и таксиметрови водачи.

 „ Искаме са кажем стоп на беззаконието в страната “, сподели основателката на съдружие „ Ангели на пътя “ Петя Иванова.

Снимка: bTV

„ Подкрепяме ги тях, те поддържат нас, през днешния ден ще вървим пешеходно до общината “, съобщи протестиращият против реорганизацията на придвижването в София Васил Казаков.

Снимка: bTV

Зам.-председателят на Браншовата организация на таксиметровите превозвачи и водачи в България Боян Василев пък съобщи, че не е склонен с метода, по който се ръководи столицата.

Снимка: bTV

„ Тук сме, с цел да подкрепим фамилията на Филип в болката, която претърпяват. Тук сме да подкрепим жителите на Гурко “, добави Ангел Попов – специалист в Европейския център за транспортна политика.

Снимка: bTV

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР