Намирането на перфектните дънки може да бъде трудно и когато

...
Намирането на перфектните дънки може да бъде трудно и когато
Коментари Харесай

Моделът носи дънки със секси детайли, които са толкова смели, че са `нелепо`

Намирането на съвършените дънки може да бъде мъчно и когато съумеете да получите това, което желаете, може да ви накара да се почувствате по този начин, като че ли сте в действителност ударих джакпота.

Въпреки това, някои консуматори на обществените медии бяха оставени да се съмняват дали „ On Trend 90s Baggy Jeans “ на Fashion Nova са прекомерно смели за носене – тъй като цялото дупе на модела е оставено намерено.

Моделиране за @novaswim, дънки в жанр чифт и бяла бебешка тениска, всяка с безконечни черни бикини от две елементи изпод – само че когато един от моделите се отдалечи от камерата, хората видяха доста повече от те се спазариха.

Във видеото моделът, който се отдалечава от камерата, може да се види с черните си долнища на бикини на показ, с тънка златна верижка, минаваща там, където би трябвало да е коланът на дънките.

В Към клипа Fashion Nova написа: „ Лятните настроения са високи и викат теб и твоя другар “, като дамите бяха с съвсем идентични тоалети. Някои останаха да се чудят „ за какво “ бихте желали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР