Шон и Джини не могат да се похвалят с добро

...
Шон и Джини не могат да се похвалят с добро
Коментари Харесай

Синът не изпрати родителите си в старческия дом, а ги настани в мазата, която е преправил на уютен апартамент

Шон и Джини не могат да се похвалят с положително материално благосъстояние. Имат дребна къща с градинка, в която има единствено три стаи. Няма място даже за домакински любим.

Едната спалня е заета от щерка им, която е студентка, втората спалня – от сина и снахата им.

Родителите на Шон живеят дружно повече от 60 години и не се нуждаят от непозната помощ. Но възрастта се усеща: Джордж има деменция и Бони към този момент не може да се грижи за брачна половинка си, тъй като неотдавна и тя си счупи бедрото и към момента не може да се движи без количка. Старите хора към този момент не могат да разчитат един на различен и се нуждаят от помощ.

Джини предложи на брачна половинка си да продадат къщата на родителите му и тяхната лична и да търсят по-просторно жилище, където има задоволително място за всички. Шон дълго време търсеше разновидности, само че към момента нямаше задоволително пари. Имаше единствено един излаз – да изпрати родителите си в старешки дом и да ги посещава там, доколкото е допустимо. От тази мисъл му прилошаваше, тъй като това се смяташе за измяната.

Защо би трябвало да заведе татко си и майка си в дом, където те ще би трябвало да живеят в разнообразни стаи? Старите хора са толкоз привързани един към различен, че ще изгубят смисъла в живота, в случай че се разделят. Докато Джини се опитваше да се контракти с банката за ипотека, Шон откри излаз от обстановката. Той ще направи обособена стая за родителите си, само че в личната си къща.

Мазата беше оборудвана с предверие. Имаше билярд и два дивана. Тази стая би трябвало да бъде изолирана и да й се направи ремонт. Парите от продажбата на къщата на родителите бяха задоволителни за реконструкцията. Шон направи освен тоалетна и душ в мазата, само че и оборудва дребна кухня.

Сега това е пълновръстен апартамент, в който синът и снахата могат да влязат когато и да е, с цел да оказват помощ на възрастните хора. Тук има всичко за Джордж и Бони, с цел да прекарват времето си удобно с обичания им наследник и внуците.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР