Шофьорът на автомобила, който причини катастрофата, при която загина моторист

...
Шофьорът на автомобила, който причини катастрофата, при която загина моторист
Коментари Харесай

Ученици заловиха шофьор, опитал се да избяга след катастрофата с моторист в Стара Загора

Шофьорът на автомобила, който аргументи злополуката, при която почина моторист в неделя в Стара Загора, е бил хванат от трима възпитаници. Момчетата считат, че не са герои. Радо и Григор учат в механотехникума в града, а Живко – в строителния колеж. За младежите описват от bTV.

Извършителят се опитал да избяга от мястото на престъплението. Едно от момчетата чуло удара и незабавно се обадило на собствен другар, който познава повече хора в града, да схванат чия е изоставената кола. Оказало се, че Радо познава първия притежател на автомобила и през него съумели да проследят чия е колата в този момент.

„ Взехме номера на водача, предадохме всичко в КАТ като сигнал, след това му се обадихме. Той си призна всичко по телефона и сподели, че се крие в близкия парк “, споделя Радо.10-15 индивида тръгнали да го търсят и след известно време гонене съумели да заловят причинителя, като дружно изчакали полицията.
„ Постъпката на момчетата е извънредно почтена. Радвам се, че в нашият град порастват такива младежи “, сподели старши комисар Николай Колев.

Момчетата споделят, че не се усещат герои и че всеки би трябвало да реагира по същия метод в такава обстановка.

За другата тежка злополука, при която кола удари три девойки на кръгово кръстовище в Стара Загора, учениците споделят, че огромният проблем е в главите на водачите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР