Кадри Нова ТВТази седмица участниците в Черешката на тортата“ допадат

...
Кадри Нова ТВТази седмица участниците в Черешката на тортата“ допадат
Коментари Харесай

Журналистическа седмица в „Черешката на тортата“

Кадри Нова ТВ

Тази седмица участниците в „ Черешката на тортата “ харесват на феновете. От много време не е имало толкоз позитивни мнения към тях. Това са все публицисти от Нова ТВ, само че този път са захвърлили микрофоните и са хванали черпаците.

Очаквано вечерта на Благой Цицелков мина тъкмо толкоз добре като тази на Лора Инджова. Менюто, което е подбрал е мощно, амбициозно и италианско. То включва ранчини с трюфелова майонеза, скариди с бешамел и черен хайвер. Салатата беше  типичен „ Цезар “, за главно бе избрал лазаня, приготвена с домашни кори, а десертът тирамису с апетитен лек крем маскарпоне. Към ястията Благой сервира и специфична селекция ароматни виновност и златна вода.


`); break case width
Естествено гостите останаха доста удовлетворени и го демонстрираха посредством оценяването си в края на вечерта. Същите високи оценки Благой получи и от феновете.

 

Истинска приятност бе за мен да видя толкоз млад и кадърен мъж да готви с подобен възторг, наслаждение и усърдие. Браво

Всички са готини! Голямо показаните, доста благо Италианска кухня! Аз я боготворя!

Удоволствие е да ги виждам всяка вечер. Интелигентни хора, няма фалш, двуличие, необятно скроени хора, няма надцакване и удари под кръста. Браво!



Седмица на толерантни, необятно скроени хора, интелигентни и с възприятие за комизъм. Гледам избирантелно, само че тази седмица цялата ще я изгледам на запис.

Много интелигентно и занимателно момче, Личи му, че е от сой.
С лекост и грациозност правеше всичко, а масата му грееше.



Разкошна вечеря, беше наслаждение да се гледа. Перфектно осъществяване на менюто, изпипани блюда, всичко самичък си направи… Шапка му смъквам! Видимо Благой не подготвя всичко това за първи път, а е отракан както в готвенето, по този начин и в посрещането на посетители. С една дума – съвършен!

Добре се развива тази седмица и публицистите на Нова ТВ демонстрират, че се оправят освен с репортажите, само че и кухнята не им е непозната.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР