Голяма, смела и красива - това е енергията в сряда,

...
Голяма, смела и красива - това е енергията в сряда,
Коментари Харесай

Днес е доста специален ден за някои от зодиите

Голяма, смела и красива - това е силата в сряда, 29 май 2024 година Под нейно въздействие сме призовани да бъдем правилни на себе си и да не обръщаме внимание на думите на недоброжелателите. В края на краищата, за какво да го вършиме? Техният път може да е изцяло друг от вашия.

Разбира се, пет зодиакални знака ще имат най-хубавите хороскопи на този ден: Овен, Телец, Стрелец, Козирог и Водолей, макар че и на останалите зодиакални знаци се припомня да живеят съгласно личната си истина. 

Овен 

Овни, силата в сряда има необичайно влияние върху вас, тъй като механически това би трябвало да е вашият ден, само че силата ви подтиква да не бързате и да се обърнете във вътрешността. Доверете се на този развой, даже и да ви се коства чудноват. Интроспекцията и воденето на дневник ще ви донесат прозрения, които не бихте получили по различен метод. Правете единствено това, което е належащо. Не се позволява ласкателство на хората! Ако някой счита, че това е егоистично от ваша страна, не позволявайте да се скапват благословиите на този прелестен ден. Да се погрижите за персоналните си потребности в този миг е значимо за идващия стадий от пътуването ви. 

Телец 

Телец, силата в сряда е безусловно страхотна за вас! Бъдете подготвени за занимателни моменти, положителни другари и отлични завършения. Дори приключенията да са дребни, те ще бъдат незабравими. Все отново бъдете спонтанни. Така благословиите ви ще доближат по-лесно. Няма от какво да се страхувате, защото галактическите сили са на ваша страна! През този ден отделете време и за пеене, може би по-късно вечерта. Оставете сърцето си да диша и пейте - още по-добре, в случай че го вършиме с другари в караоке бар. Какъвто и път да изберете, пейте песните, които носят мир на душата ви. 

Стрелец 

Стрелци, силата в сряда има прикрито значение за вас. Повечето от вас няма да знаят това, само че зад кулисите се готви нещо, което ще ви донесе мир и наслада. Това е изключително правилно, в случай че се пробвате да живеете по-цялостно и в равновесие със заобикалящата ви среда. Отделете време за музика на този ден. Дали ще пеете или не, е без значение, само че би трябвало да се облегнете на песни, които отварят сърцето ви и ви оказват помощ да се справите с страстите си или да намерите катарзис. 

Козирог 

Козирог, силата в сряда е доста мощна. След спокойния и балансиран темп на предходните няколко дни, за някои от вас това може да докара до камшичен удар. Не се тормозете обаче. Космическите сили твърдо са ви подкрепили и ще ви насочат към идващия значим стадий по доста по-бърз метод. Ако се чувствате призвани, занимавайте се с изкуството на калиграфията през този ден. То ще ви помогне да балансирате по-бързите сили в играта. Следващите няколко дни ще бъдат много забързани за вас, само че това малко парченце успокоение ще ви улесни да се приведете в сходство с тях.

Водолей 

Водолей, вие сте блага душа - в никакъв случай не се съмнявайте в това. Дори в случай че към момента не сте намерили племето на душата си, в никакъв случай не се съмнявайте, че то не съществува. Светът е прекомерно огромен, с цел да е по този начин. Прекарайте срядата в интроспекция. Пишете си дневник, в случай че желаете, или просто си починете и се отпуснете след ежедневните си задължения. Душата ви ще ви приказва, в случай че създадете това пространство за себе си. Уверете се, че имате на разположение бележник, с цел да можете да записвате прозренията и да ги обмисляте по-късно, написа actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР