Шофьорът, който бе арестуван след като прегази куче в село

...
Шофьорът, който бе арестуван след като прегази куче в село
Коментари Харесай

Какво каза мъжът, прегазил куче на Бъдни вечер? Сипе обвинения

Шофьорът, който бе задържан откакто прегази куче в село Мало Конаре на Бъдни вечер, изложи своята версия за случилото се.

52-годишният Николай Делииванов излезе през днешния ден по обед от ареста, заяви " Марица ". 

" Съжалявам доста за постъпката си. Прокурорът е наясно с всичко. Някои хора си направиха пиар с това. Същите, които са оставили кучето болно да лежи на улицата, вместо да го приберат за лекуване. Не съм блъснал кучето съзнателно. Просто не го видях. Имаше и кашони там. Вижте на клипа. Роден съм там и съм израснал и доста добре познавам региона. Аз самият съм ловджия и имам 7 кучета. Там имаше още две кучета. Имаше и един спрял трактор отдясно. Реших да го заобиколя. Как си представяте, че ще го направя. Виждал съм го 100 хиляди пъти това куче, че лежи там. След случая отидох с Наско Мастърков при кучето, не е правилно, че съм го подминал ", продължи версията си  Делииванов. 

" Наско Мастърков ми сподели, че кучето е бездомно. Аз не знаех, че са обвинили различен човек за случая. Аз си бях цялата вечер в къщи и едвам през вчерашния ден разбрах, че търсят кой го е блъснал ", сподели още водачът.  

Снощи той бе арестуван с полицейска заповед за 24 по закона за Министерство на вътрешните работи и няма по какъв начин да остане за повече в ареста, в случай че наблюдаващият прокурор не е решил за удължение на мярката " задържане под стража " с нови 72 часа, което е напълно в неговите пълномощия.  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР