Шофьор на черен Chevrolet Corvette си спретна едностранна гонка с

...
Шофьор на черен Chevrolet Corvette си спретна едностранна гонка с
Коментари Харесай

Chevrolet Corvette не остави никакъв шанс на полицията при едностранна гонка

Шофьор на черен Chevrolet Corvette си спретна едностранна гонка с полицията в Съединени американски щати откакто не спря на подаден полицейски сигнал и безусловно изчезна в дебрите на нощта. Кадри от полицейския автомобил бяха споделени в Instagram, a от тях се вижда, че водачът безусловно изчезва от погледа на служителите на реда за секунди.

Собственикът на черния Corvette от потомство C7 към момента не е открит, само че колата евентуално е мощно модифицирана. Ако съдим по задното крило, то евентуално тя е в осъществяване ZR1 или просто е получила спомагателен подобен пакет. Американският мъсълкар елементарно може да доближи мощ от над 1000 конски сили и такива екземпляри постоянно могат да бъдат срещнати по улиците.

Във видеото се вижда, че служителите на реда се пробват да догонят Corvette-а или най-малко в първите секунди, само че разликата в мощността е извънредно огромно и това просто е безсмислено. В допълнение водачът изключва и своите светлини, което го прави още по-трудно видим. Все отново фрагментите демонстрират номера на колата, по този начин, че евентуално откриването на притежателя няма да е изключително мъчно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР